Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Azért megnézném mennyit közlekedtek! Engem sokszor ugyan nem, de elkaptak már kint hagyott 30-as tábláknál, meg 30 helyett 40 és társai! Nekem ugyanezt mondják sokan, mint ti, hogy be kell tartani, mint ők, csak ők még azt sem veszik észre ha az adott helyen épp nem annyival mennek, mint szabadna, mert rágyógyulnak a kormányra és néznek ki a fejükből, úgy hogy teljesen abban a tudatban élnek, hogy ők aztán minden szabályt betartanak... Vicc... Ezt ne vegyétek személyeskedésnek, mint ahogyan én sem vettem annak az ámokfutót, nem ismerjük egymást. Mindkét vezetési stílusnak megvannak a szélsőségei! Én biztonságosan vezetek, de a rendőrök részéről is van határa mindennek! Egyébként mérjétek le egyszer, hogy mindent betartva mennyi idő alatt juttok el az adott helyre, forgalom nélkül is jóval több lesz, mint bármelyik navi szerinti becslés! És itt nem arra "stílusra" gondolok, hogy "falu előtt ki üresbe és majd a közepére beáll az 50, mert én biztonságosan vezetek..."!
Szóval akkor Waze-be nem lehet importálni valahogy offline térképeket ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
crok
mobilizmo