- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz kacsip #16850 üzenetére
Ez inkább készülék és ROM specifikus kérdés,kérdezd az Xperia Neo topikban.
De úgy rémlik sehogy,ez az ICS újdonsága.Nálam is a 2013-as szezont mutatja.
Én ezt használtam és az esetek 75-80 százalékában rögzített is.
De van 100%-os megoldás is MIUI ROM a neve.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
A menünél nincs olyan, hogy Next Season? Én most leszedtem és nálam a 2013-as szezon van. Viszont az is igaz, hogy a 2.18-ast rakta fel. Esetleg próbáld meg eltávolítani és újra felrakni, hátha az segít.
Mondjuk én a SportMate-et használom, mert az kedvenc csapatnál a sárgákat, cseréket és pirosakat is mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Milyen Androidos alkalmazást ajánlanátok telefonbeszélgetés hangrögzítésére? Megbízható program kellene, ami nem csipog bele elején, végén a hívásba, nem pittyen percenként, stb.
Köszi!
⭐ Stella
-
DS39
nagyúr
Szia!
Én is használom ezt a progit, és nekem is ez volt a gondom, írtam is a fejlesztőknek, sajnos GB-re már nem fejlesztenek, az új update-ek ICS-től felfelé tölthetőek.
(amúgy két verziószámozás van náluk, az 1.xx a GB-s, a 2.xx az ICS-es)F1-re viszont van egy pöpec live timing-om:
[link][ Szerkesztve ]
-
-
DS39
nagyúr
hát ja, én azt első sorban focira használtam, arra most is jó lesz, de azért kár hogy kimaradunk a frissítésekből.
ezt kaptam a fejlesztőtől: Unfortunately we are currently developing only for ICS and newer version, so updates for GB won't be available.
sok egyéb rizsa meg marketing körítéssel
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Nekem azért pár dolog hiányzik a SofaScore-ból. Például a kedvenc csapat kiválasztása, a sárga lapok jelzése. A cseréket kiírja amúgy? Mert erre nem emlékszek.
A SportMate-be be van állítva a ZTE, a Juventus, az Arsenal és a Rangers. Ezeknél a meccseknél minden infót megkapok, a többinél meg csak a gólokat. Ennél jobbat egyelőre nem találtam erre a célra. Bár valamiért az NBII-ből csak a Kelet van benn, a Nyugat kimaradt.
-
DS39
nagyúr
gólok, cserék, sárgalapok benne vannak még a GB-sben is. a my team valóban nincs (asszem az ICS-sbe most került be - Sort option for "My Teams")
a taktikai felállások tetszenek benne, meg a felület kialakítás nekem bejövősebb.
(a magyar ligákban nincs lapok meg csere, csak gólok, viszont keleti és nyugati főcsoport van) -
tomy86
addikt
-
dbilas
tag
Fiatalok!
Kellene nekem egy Runtastic-hoz hasonló program... melyik lenne a legjobb?
Előre is köszönöm!
-
dokee78
félisten
-
nOvOp
senior tag
Focinál maradok a sofascore-nál, nekem az jobban bejön.
F1-re pedig kipróbáltam egy párat, talán ez jön be a legjobban, igaz még a frissítésen kell dolgozniuk..
Vodafone Forma 1 -
dokee78
félisten
válasz hodostamas #16884 üzenetére
Pedig korábban olvastam is a cikket,köszi,hogy eszembe juttattad.
-
Richee11
senior tag
sziasztok!
tud valaki olyan appot ami segít rendszerezni az edzést?
például hogy hány felülést csináltam vagy guggolást? -
Valami alternatíva facebook chat-re? Mert a sima face üzenetküldő alkalmazás szinte használhatatlan. Sokszor nem küldi el az üzenetet, van mikor indokulatlanul belassul.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
goom
senior tag
válasz Richee11 #16887 üzenetére
Alighanem jó alternatíva lehet számodra a Runtastic több programja is.
-
-
törölt tag
válasz royalka #16888 üzenetére
Go!Chat For Facebook-ra nézz rá.
-
válasz #40351744 #16892 üzenetére
Mind a 2-t megnéztem, de eggyik se tetszik. A Go nem.is küldte el az üziket. Valami kis egyszerű kéne,ami stabilan működik, semmi cicoma. Akit lehetet átszoktattam email-re, de van pár aki csak itt érhető el. :/
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Itthoni navigáláshoz offline használatra mi az ajánlott alkalmazás?
NavFree, vagy van jobb?4.0.4-es doridra olyan alkalmazást keresek ami hívásnál automatikusan és mindkét fél hangját rögzíti, hab lenne a tortán, ha nem a mikrofont használná erre.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
TV24 applikációból nincs meg véletlenül valakinek az 1.2.2 előtti verzió ?
Köszönöm.
-
vadászcsiga
félisten
Találtam egy jóarcú ingyenes időjárás appot aminek a widgetje is szép, és tabon praktikusan átméretezéskor növekszik a mérete is nem csak távolodnak egymástól a pici ikonok.
Android Weather & Clock Widget -
motoflug
őstag
Üdv!
Remélem jó helyre írok.Frissítettem a whatsappot és nagyon waccak lett. Hogyan tudom az előző verziót visszavarázsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest