- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Sziasztok, hogy lehet megnézni androidon a log fájlokat? Olyasmire gondolok mint Windows rendszeren az eseménynapló.
Néha random újraindul a táblagépem, és jó lenne megtudni mi okozza.
Nem gond, ha ADB parancs, viszont root nincs. -
crok
Topikgazda
válasz HUNited #158058 üzenetére
[link] Itt keress ra hogy logcat (3 app, adb parancsokkal, recording-al meg akar hasznos is lehet) vagy csak siman logcat ha mar adb ugyis van. De ha reboot van akkor a logcat lehet nem eleg onmagaban (szinte biztos..) mert az a log urul restart-kor.. (ezen segithet a recording) igy inkabb a ramoops / last_kmsg kene neked amit osszeirtam itt [link]
-
HUNited
őstag
Köszi. A logcat csak ezt írja (példa, több is van):
04-16 10:29:06.841 3513 3513 F libc : Fatal signal 6 (SIGABRT), code -1 (SI_QUEUE) in tid 3513 (init), pid 3513 (init)
/proc/last_kmsg és társaihoz hogyan férek hozzá, ADB alól? Root sajnos nincs (új tab, ha nem oldódik meg visszaküldöm nekik, így még nem rootolok)
adb shell cat /proc/last_kmsg > kmsg.txt
ezt adja:
cat: /proc/last_kmsg: No such file or directoryadb shell cat /proc/kmsg > kmsg.txt
ezt adja:
cat: /proc/kmsg: Permission denied[ Szerkesztve ]
-
tibi03
csendes tag
Sziasztok!
Hátha valaki tud megoldást a problémámra, kerestem már midnnehol, itt is kérdeztem, de eddig semmi sajnos. Hátha most látja valaki, aki már találkozott ezzel.
Szóval az alany egy Redmi Note 10 pro, amivel nova launchert szeretnék használni. Ha csak simán elindítom tökéletesen működik minden funkciót amit akarok, kiemelném itt a kézmozdulatokra történő vezérlést. Viszont ha beállítom alapértelmezett kezdőképernyőnek a novát akkor a Miui azonnal átvált "gombos" vezérlésére(az a 3 kis szar ikon alul), mivel hogy harmadik féltől származó launchernél nem lehet kézmozdulatokat használni. Tényleg nincs semmi mód, a romoláson kívül, hogy ezt megkerüljem?
Köszi előre is a tippeket! -
vacs
veterán
-
crok
Topikgazda
Picit hatásvadász lett a cím A Play-ben fogja szűrni / tiltani, régen rebesgették már.. de szerintem marad ami volt.. ha az API-t nem zárják le teljesen (mert azt nem lehet..) akkor marad az, hogy külső APK-ből mennek majd fel (Cube, Boldbeast vagy az NLL ACR mind fent van a saját honlapjukon (vagy alternatív áruházban) is) és max. a Play-ben lesz a kulcs a teljes verzióhoz.. vagy teljesen átvezetik külsőre a kulcsot / licenszelést is.. egyedül azért érzem szemétségnek mert a Google Dialer tudja, csak ugye az is régiófüggő..
..but where there's a will there's a way..
-
dm1970
tag
Sziasztok!
Lehet itt off egy kicsit, ha igen elnézést. Adott egy nem túl fiatal Xiaomi Redmi 5 plus és egy H6400 Samsung TV. Valahogy meg kellene oldanom a képernyő tükrözést. Ideiglenesen a HBO maxot szeretném így nézni. A telón van gyárilag cast, de nem talál semmilyen elérhető eszközt. Lehet én vagyok BF, ha esetleg van valami ötlet, hogy mi lehet a gond, jól jönne. Vagy valami ajánlott progi, ami megfelelő lenne erre a célra és jól működik?
K dm
-
Vertigo18
addikt
Bocsi, ha rossz helyen kérdezősködök, de mit kell tennem ahhoz, hogy a Facebook alkalmazás ne fusson a háttérben? Azt szeretném, hogy semmiféle üzenetet ne küldjön, ne jelezze az ikonon se, hogy hány értesítésem van, csakis akkor aktivizálódjon, ha én magam indítom el a programot.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
mizoli
addikt
válasz Vertigo18 #158070 üzenetére
Zárd be az alkalmazást.
Kapcsold ki az automatikus indítást.
Kapcsold ki az értesítések engedélyeit.
De van egy érzésem, hogy minden futtatás után ismét le kell lőni. Nekem nincs telepítve FB, nem tudom kipróbálni.
Talán egy automata task killer segíthet.Ennél többet root-tal tudsz tenni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kutga
nagyúr
válasz Viktor0610 #158073 üzenetére
+1
Első kb minden telefonon hogy kikapcsolom az alkalmazást.
Let the Zone take me if I am.
-
justmemory
senior tag
válasz Indiant #158075 üzenetére
Van, csak ahhoz olyan telefont/hardvert kell venni, esetleg fizetni érte, netán együtt élni a hiányosságaival. Merthogy pont azért nincs ilyen szoftver, mert senki nem akar lemondani a megszokott komfortról... Maemo Leste, SailfishOS, UbuntuPhone (tulképp nincs), Blackberry halott, PinePhone, stb...
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Cs1csó
félisten
válasz Indiant #158075 üzenetére
Jó időben voltak jó helyen és jól fogták meg a lényeget. Ez is egy olyan piac ahová ISZONYAT sok pénz kell hogy be tudjon törni egy cég.
Elsősorban ma már nem egy új oprendszert nehéz elkészíteni - lásd a Huawei is rá lett kényszerítve - hanem azt elérni, hogy az alkalmazásokat készítők HAJLANDÓAK legyenek arra az adott rendszerre is elkészíteni a programjukat.
Ha van egy olyan játék, vagy egyéb alkalmazás amit megszerettél Androidon vagy IOS-en akkor lehet meg sem fordulna a fejedben, hogy átmenj egy olyan oprendszerre amire ezek az alkalmazások nem készültek el. -
-
-
svgyula
addikt
válasz Somatom #158086 üzenetére
Szia! Szerintem a kugli már régen perelné a Huaweit ha az "Ő" rendszerét használná alapul. Vagy bigli rugdosná, hogy márpedig megmondtam! Viszont a fejlesztők miatt fontos az, hogy kompatibilis legyen. Amúgy az android is a Linux alapjaira épít. Viszont az ipari berendezésekben, ill a hálózati eszközökben már pár éve használja a Huawei a saját rendszerét. Csak még telefonokra nem lett végleges a megoldás. De ugye hivatalosan is engedélyeztetni kell ha ki akarnak jönni vele és akkor nem lehet benne android. Sajna megint beleestek az emberek az amerikai fosba! Pont mint anno a super8 és a VHS volt! A super8 mindenben jobb volt csak a sok birka már beruházott a VHS-re így az terjedt el........ Most is megvan már a "birkásítás" Én a csupasz androidot preferálom! Minden kugli nélkül!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
-
-
wr6vhwxeq
kezdő
Sziasztok.
Van egy problémám. Észrevettem, hogy ha frissítem az alap/letöltött alkalmazásaimat, akkor mindig hozzáadódik egy kis plusz tárhelyfogyasztás a frissített apphoz. Pl egy alap progira jön frissítés, és írja, hogy mondjuk 5 MB a frissítés, ami eddig nem tudtam, hogy folyamatosan összegyűlik minden frissítésnél, és a végén egy 50 MB-os alkalmazásból lesz 7-8 GB...
A telefon lenullázásán kívül lehet valamit csinálni vele?
Nem szeretném, ha nem muszáj, mert a Polygon appról minden elveszne. :( Csak most alig van valami a telefonomon és 45GB foglalt a 64-ből.Köszi.
(Xiaomi Redmi Note 8)
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Bàrmilyen GMailos mellekletet, fajl, foto stb.nem tölti le a Galaxy A70 telo, "a letoltes nemsikerult, probàlja meg később" jeligével visszadobja.
Az osszes altalam ismert engedely meg van neki adva.
Egy A50-en ez minden tovàbbi nélkul mukodik, sot minden telon megy.Miszarlehet??
-
Curtain
senior tag
Az új mobilomat nem tudom összekötni a pc-vel. Lehet az usb kábel nem jó. Viszont fontos lenne pár fájlt átmásolnom most pc-ről mobilra. Van valamilyen lehetőleg ingyenes megoldás hogy vezeték nélkül tudjak másolni? Köszönöm aki segít!
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
poirot
őstag
válasz Curtain #158099 üzenetére
Nézd meg a MyPhoneExplorert, van hozzá Mobil kliens, a play áruházban, azt a mobilra kell telepíteni, és a wifi-t elindítani, majd jól beállítva a klienst, legutoljára a windowsos programját.
[link]Magyarul is tud, eleinte kér támogatást, de idővel abbahagyja. Teljes értékű szoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok