- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
-
w.miki
veterán
Zseblámpa alkalmazást, amit főképernyőre kitehetnék, tudtok olyat, amiben nincs reklám?
vagy kevés?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
darvinya
titán
válasz w.miki #124204 üzenetére
Quick Settings app-al rakd ki.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
st6969
őstag
Sziasztok,
elnézést, ha sokszor volt már kérdés, de gyalogos navigációra mit érdemes használni? Elsősorban magyar nagyvárosokban használnám. Google Maps egyszerűen össze-vissza mutatja az irányt, hiába sétálok, gyakran rossz irányba forgatja (látom, hogy előre van az utca, ahol mennem kéne, de balra mutatja, aztán srégen, amerre nincs is utca...). Redmi 4A telefon, iránytű kalibrálás is megvolt. Másnak ez működik?
Szóval megbízható gyalogos navigáció kellene, nem baj az se, ha nem offline, de az jó lenne, ha ingyenes lenne. (Esetleg kíváncsian megnézném, hogy adott napon milyen utat jártam be, hány km-t gyalogoltam, de erre más app is jöhet).
Köszönöm -
brd
nagyúr
válasz Mcrazy #124190 üzenetére
Root nélkül nem lehet appokat leállítani.
Ez így nem egészen igaz, a legtöbb appot egy kis trükkel (accessibility service használata -> app details megnyitása, ott a force stop-ra, majd a back buttonra "kattintás") így is le lehet állítani, pl. a Greenify is képes rá, ha nincs root joga az adott telefonon.
The only real valuable thing is intuition.
-
st6969
őstag
válasz Tesztelo.hu #124208 üzenetére
Pedig van
Az más kérdés, hogy borzasztó pontatlan. Leteszem az asztalra, mutat egy irányba. Megmozgatom, megint beáll, de már úgy 30 fokkal arrébb. Akár 90 fokot is képes elmászni, minél többször emelem fel. Lehet, hogy inkább hardveres lesz a gond, nem a Google map.
A linkelt appokat kipróbálom. -
st6969
őstag
válasz zsoltzsolt #124207 üzenetére
Nocsak...Osmand-ot leszedtem, igaz csak a szobában indítottam el, de tökéletesen pontosan mutatja az irányt, és nem is mozdul el. Persze ez még nem valós teszt, de nagyon ígéretesen indul, az már biztos
Kösz a tippet -
st6969
őstag
válasz zsoltzsolt #124216 üzenetére
Ez még egy nagy plusz! Köszi!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Nekem Mi A1-en a google féle térkép mindig csak egy irányba mutatja a helyzetemet a nyíllal, hiába forgolódom mindig visszaáll.
Ez másnál is így van esetleg?
Ha igen, akkor mit lehet kezdeni ezzel a problémával?Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Micsurin
nagyúr
Még mindig keresnék két appot épkézláb Music Playert, ami támogatja a chromecastot, és min 5 sávos EQ. (Csak van...)
S valami GPS trackert ami térképre, utca pontosan tudná venni merre jártam. Esetleg több eszközön való használathoz szinkronizálna.
Köszi!
Nem lesz normális music player esküszöm a végén írok egyet.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Gerasz
aktív tag
válasz Fr@nkieWilde #124218 üzenetére
Iránytű appban kalibrálás nem segít?
-
st6969
őstag
Egy ideig én is kerestem zenelejátszó appot, de végül feladtam. Az alábbiakat szerettem volna, ha tudja:
- mp3-ak a PC merevlemezén vannak, egy mappában, azon belül almappákban tárolva
- a zenelejátszó otthoni hálózatról látja ezt a mappát és nem szkenneli végig az almappák tartalmát lejátszási listák létrehozására "kényszerítve", hanem mintegy sima fájlkezelő, mappa szinten tud lejátszani
- ha elindítok egy számot, azt ne tegye ki teljes képernyőre, és így eltűnik, hogy mik következnek, hanem lássam az adott mappán belül az mp3-akat, és tudjak váltani másikra, ha meg nem váltok, akkor játssza folyamatosanAnno a Folder player volt, ami a legjobban tetszett, de ezzel az volt a baj, hogy helyi hálózatról nem tudtam lejátszani, csak a telefonban lévő SD kártyáról.
Esetleg valakinek ötlet?
-
oba
addikt
Melyik a legjobb (legpontosabb) átlátszó időjárás widget? Időképet használom egy jó ideje de nem tudom, hogy azért téved sokat az előrejelzésekkel mert maga az app "rossz" vagy az időjárás előrejelzés úgy általabán ennyire megbízhatatlan. Kipróbálnék mást is, ami nektek bevált.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
vadorzó
tag
Sziasztok,
Az érdekelne, hogy létezik-e olyan camera alkalmazás, ami tudja ugyanazokat a szűrőket (nem matricaként) alkalmazni, mint a Snapchat?
köszi.You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
pc360
addikt
Az időképet nem csodálom, hogy lecserélnéd. Azt nem értem, miért nem tud végre kikopni a köztudatból. Helyette:
• Meteogram Weather Widget
• Weather Mate
• WeatherPro
• bármi egyébMindháromnak jól beállítható widgetje van, és pontosabbak is, mint a magyar hobbikrú előrejelzése. Ezeknél órára lebontva, grafikonon láthatod a napsütés / felhő / csapadékmennyiség / esőre való esély görbéit, amikből sokkal jobban lehet látni a várható időt, mint pár szerencsétlen piktogramból, meg hőmérsékleti adatból. Ezek általában alapbeállítás szerint euópai szolgáltatók adatait használják, és igen ritkán tévednek (legalábbis Bp-en). Mindegyik widget ízléses, akár teljesen átlátszó témájúra beállítható.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Már nálunk is elérhető a Google Family link. Használja valaki? Nem jutok tovább a bejelentkezésnél, mert folyton egy új felhasználói regisztrációt kér, holott van már egy a lányomnak, ezen nem tudok továbblépni.Maine coon
-
eclipse19
senior tag
Szerintem nincs semmi probléma az Időkép előrejelzéseivel. Legalábbis nálam, Miskolcon.
Az applikációval voltak kisebb problémák, de mostanra úgy tűnik rendbe rakták.Az előrejelzéseket egyébként nyilván nem maga az app produkálja, hanem veszi valahonnan.
Az időkép esetén, ha jól tudom a saját szervereikről és az OMSZ-től.Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
darvinya
titán
Egyre jobban tetszik az Opera Touch app.
Mostanra már jól jelenít meg, s van érintés zoom, viszont még nincs tördelés.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Somatom
veterán
válasz st6969 #124222 üzenetére
Ilyet még én sem találtam. Régebben szinte bármelyik lejátszó megfelelt a célnak, mert volt CIFS csatolás. Onnantól bármelyik lejátszó helyi tárhelyként látja a hálózati meghajtót. De, amióta a Google kitalálta az emulált tárhelyet, azóta képtelen vagyok összehozni egy működőképes CIFS csatolást.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
a google a napokban kivette a trusted places lehetőséget a smart lock opciói közül. ez arra szolgált, hogy a megadott helyeken nem kellett ujjlenyomat/pin/stb a feloldáshoz. mivel sokszor használtam, ki szeretném váltani valamivel. erre várnék ötleteket (tasker és társai pl alkalmasak erre?).
köszi! -
brd
nagyúr
válasz Somatom #124232 üzenetére
Én is mostanában ilyesmit tervezek (ill. csak *tem, ezek szerint ), mármint hogy felcsatolok valamiképpen fileshare-t lokál elérésűnek. De akkor a Play-en a (*samba*|*smb*)*client* néven futó appok mind átverés és valójában mindegyik egy egyszerű file browser (vagy csak régebbi Androidon működik)?
The only real valuable thing is intuition.
-
Somatom
veterán
Az SMB OS szintű csatolása teljesen más tészta. Az SMB -t ismerő alkalmazások (TotalCommander, SolidExplorer, VLC, BSPlayer, stb.) kezelni fogják, mint hálózati meghajtót. Az NSF/CIFS kernel szintű csatolások. Ez alacsonyabb az OS szintnél, ami azt jelenti, hogy az OS összes alkalmazása helyi mappaként látja a felcsatolt hálózati meghajtót.
Linux (Android) alapok: a fájlrendszer kötött, ebbe csatolunk minden meghajtót. Tehát, kernel szinten megadjuk a csatolási pontot (/mnt/....), majd OS szinten az alkalmazásokban odanavigálunk arra a /mnt/.... elérési útra, és ott lesz a teljes, megosztott, hálózati könyvtár. Az alkalmazásoknak már dunsztjuk sincs arról, hogy az a könyvtár fizikailag nem a telón van. Számukra az helyi média, nem hálózati meghajtó. Ez a különbség egy SMB megosztás kernel és OS szintű csatolása között.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Xiaomi Mi A1 gyári 8.0 +magisk root. A Llama rott joggal sem tudja kapcsolni se a mobilnetet, se a GPS-t.
Van olyan profilozó progi, ami ezekre képes, vagy bármilyen progi?Éjjel 1-6 között tök felesleg a mobilnet, Wifi (wifit kikapcsolja, mobilnetet nem). Vagy pl, ha autóba ülök és kapcsolódok a BT-hoz, kapcsolja a GPS-t, mert 99%-ban indítom a Waze-t. Waze indítás megy, GPS kapcsolás nem.
De pl repülőgép üzemmódot, restartot tud root joggal.
Létezik ilyen progi?
Xiaomi 13 eu dev...
-
batai15
félisten
Sziasztok , játszom a dragon ball Legendsel, milyen lehetőség lenne root melett a játék teljes fájljait le menteni? Illetve esetleg van lehetőség, akár nova launcher alatt hogy a kirakott weboldal parancsikonokat le mentsem? Köszönöm.
-
-
eclipse19
senior tag
válasz huberpe #124234 üzenetére
A "Megbízható helyek" ma varázslatos módon visszakerült a Smart Lock-ba.
Mindez Google szolgáltatás frissítés nélkül.
Ezek szerint ezeket a funkciókat a G. szabadon tudja ki/be kapcsolgatni a telefonokon?[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest