Hirdetés
- iPhone topik
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino
újonc
Sziasztok!
Írok egy viszonylag egyszerű appot, de sajnos megakadtam vele.Annyit kéne h tudjon, h egy SQLite adatbázisban eltárolok GPS koordinátákat, ezeket szretném az appal beolvastatni és eldönteni, h adott pillanatban az ezekből a pontokból rajzolt polygonon belül vagyok-e.
A probélmám azzal a résszel van, hogy az adatábisból hogyan kérjem vissza az adatokat.
Köszi előre is! -
Rhino
újonc
Hali!
Elakadtam egy kicsit, remélem valakit tud segíteni. Olyan appot próbálok írni ami elkéri a GPS koordinátákat, majd eldönti, hogy egy adott polygonon belül vagy kívül vagyunk.
2 Activity-m van, a Main-be kérem be a koordinátákat, ezt Stringbe kapom meg, átváltom double-be majd a 2. activitybe get() metódussal elkérem,majd ott létrehozok egy pontot. A polygon ArrayList-be van eltárolva és ezeket vizsgálom PolyUtil.containsLocation metódussal. A gond az, hogy ha a létező GPS-től kapott adatokat használom akkor folyton false-al tér vissza, míg ha kézzel beírt (és biztosan belül lévő) pontot használok akkor működik szépen.Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- World of Warships
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Lenovo ThinkPad X240,12.5",HD,i5-4300U,4GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest