- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Szerintem örülj, hogy egyáltalán találtál vkit., aki megcsinálja. Én elpötyögök egy kicsit androidban, úgyhogy pontosan tudtam, mire van szükség, pénz is volt (és nem kellett alkudni), mégis Prágában találtam az első csapatot, akik érdemben szóba álltak velem. Szóval, az is nagy kérdés, kinek van egy projektre szabad kapacitása. Igaz, ez néhány éve volt, azóta én is inkább "összedobom" magamnak, ha az időbe belefér.
Amúgy ez egy érdekes kérdés, hogy van-e egyáltalán vki, akinek a profiljába elfér a felbukkanó ötletelők ötleteit legyártani. -
dabadab
titán
Ha én fejlesztő lennék, akkor egy magánmegrendelőnek eleve magasabb ajánlatot adnák, mint egy cégnek, mert azt gyanítanám, hogy a teljesen tapasztalatlan megrendelővel sokkal több probléma lesz: az nem fog lerakni valami korrekt specifikációt, hanem lesz valami elképzelése, amin menet közben folyamatosan változtatni fog.
-
doc
nagyúr
A cegnek teljesen mindegy hogy ceges vagy privat megrendeloje van. A kerdes csak az, melyik fizeti ki.
Nem fog csak azert szazezreket bukni hogy egy magan megrendelonek olcsobban adhassa a munkaerot.
(te peldaul lemondanal a fizetesed felerol csak azert hogy jol jarjon az, akinek a munkahelyed dolgozik?) -
doc
nagyúr
Ha sokallod az arat, te magad is megcsinalhatod azt, amit a ceg:
- alapits egy ceget (lehet egyeni vallalkozas is, az olcsobb)
- keress konyvelot aki elintez mindent
- vegyel fel fejlesztoket akik lefejlesztik az appot
- adj a fejlesztoknek annyi fizetest, amennyiert hozzad mennek (havi felmillios ajanlattal egy tapasztalt fejleszto szoba sem all veled, es nem csak egy fejlesztore lesz szukseg)
- a beruk mellett fizesd meg ki az adokat, kozterheket (az egyszeruseg kedveert vegyuk ugy hogy a fejlesztok netto fizeteset kifizeted az allamnak is)
- meg akkor az aprosagok meg: munkaeszkozok (szamitogepek, telefonok a fejleszteshez/teszteleshez), iroda ahol dolgozhatnak, berszamfejtes, stbszamold ki hogy ez igy mennyibe kerulne neked, tedd hozza azt hogy te mint a ceg vezetoje/tulajdonosa szeretnel megelni belole es nem csak hobbibol tolsz bele tobbmillio forintot az elindulashoz, vagyis a sajat fizetesedet (es az utana megfizetendo kozterheket) add hozza a fentiekhez
Ha a teljes vegosszeg kisebb mint amennyiert a megkerdezett ceg elvallalna a munkat, akkor hajra, vagj bele
-
MrSealRD
veterán
Az előttem szólóhoz hasonlóan én is úgy veszem ki, hogy az árat sokalljátok. Nos, ez nem egészen olyan téma, hogy bemegyek a boltba és leakasztom a polcról. Nem először olvasom, hogy valakinek van egy ötlete, és akkor fejlesztőt keres hozzá. Aztán innen több irányba is fordulhat a dolog. Van aki halálcsillagot akar a kertbe, de szerinte nem bonyolult és 10 ezerből szeretné okosba megoldani... Másik verzió, ha sikerült megegyezni az árakban, akkor menet közben derül ki, hogy mégse ezt szeretné, mégse így működjön...és még kér bele 16 olyan funkciót amiről szó sem volt az elején. Na ilyenkor indul a vita, hogy ki mit definiál hibának, módosításnak, javításnak, új fejlesztésnek...stb.
Árajánlatot általában úgy lehet adni, hogy tisztában vagyunk mit kell fejleszteni. Van egy specifikáció ami meghatározza az alkalmazás sarokköveit legalább. Itt eltérnek a módszerek. Láttam már olyat, hogy azt írta valaki, hogy titkos és szerződésig nem mondja el... Ami abszurd...bár azt is be lehet árazni.
Szóval kérjetek árajánlatot több cégtől is és akkor jobban érzitek majd, hogy mi a piaci szint és mit tudtok kifizetni.
De én azt javaslom, hogy érdemes a funkciókat úgy kitalálni, hogy az elején azokra a core dolgokra menjen a fókusz amivel már el tud indulni értelmesen az alkalmazás. Utána ha már beindult az üzlet, akkor lehet tovább építeni. -
Benex
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged