- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Ez nem egy rossz ötlet. (én ugyan nem játékra gondoltam, de az adatok szempontjából ez édesmindegy)
Az adatokra - saját szokásaim alapján: pl. külföldi használat - offline van szükségem, ezért nem is gondolkodtam hálózatban. De a telepítés után miért ne húzhatná le a szükséges adatokat a server-ről? Akkor úgyis rendelkezésre áll a hálózat, legnagyobb valószínűséggel azon telepítették. Igazad van! Köszi! Egyébként utólag belegondolva az pl. SVOX (magyar felolvasó) is így működik: program települ, aztán magának letöltögeti a hangfile-t az első indításnál.BlueStacks: sajnos proxy nem beállítható. Ettől függetlenül a saját programokkal télleg kiválóan szuperál! (Mondjuk a gépet Eclipssel együtt futtatva rendesen megfogja, pedig bőven van teljesítmény.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest