Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• thon73
    tag

Ezt a nagyobb content-tel rendelkező játékok androidon úgy oldják meg, hogy az appnak csak a motorja jön le, a tartalmat pedig maga az app tölti le egy szerverről. Ekkor nem töltöd le 2x, nem tárolod 2x, és írható is lesz, ha akarod. Vagy ez valamiért nem pálya?

Ez nem egy rossz ötlet. (én ugyan nem játékra gondoltam, de az adatok szempontjából ez édesmindegy)
    Az adatokra - saját szokásaim alapján: pl. külföldi használat - offline van szükségem, ezért nem is gondolkodtam hálózatban. De a telepítés után miért ne húzhatná le a szükséges adatokat a server-ről? Akkor úgyis rendelkezésre áll a hálózat, legnagyobb valószínűséggel azon telepítették. Igazad van! Köszi! Egyébként utólag belegondolva az pl. SVOX (magyar felolvasó) is így működik: program települ, aztán magának letöltögeti a hangfile-t az első indításnál.

BlueStacks: sajnos proxy nem beállítható. Ettől függetlenül a saját programokkal télleg kiválóan szuperál! (Mondjuk a gépet Eclipssel együtt futtatva rendesen megfogja, pedig bőven van teljesítmény.)

Új hozzászólás Aktív témák