- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Hunfatal: Ez tök jogos igen...
Karma: Igen, akik erre kerestek választ, volt hogy ezt találták végső megoldásnak. A baj ha fejlesztés végén vagyok már, és most ezért átszervezni az egészet.. hát nem tudom... főleg hogy már minden működni látszik, és most ilyen idiótaságot kell debuggolni...A service egyébként tényleg nem volt egy nagy ügy, már szépen működik is. Azt nem értem, hogy ha feladatkezelőben kilövöm az appomat akkor a service miért áll le, hisz pont az lenne a dolga hogy ne tegye ezt?
Nem a memória ürítése részt használom, hanem feladatkezelő, s az appomat kiválasztva befejezés. A service-ben lévő handler ami időről időre csekkolja a háttérben h fut e az alkalmazás is elhal. Miért?Telefonos kapunyitót akarok készíteni IOIO van a telefonra kötve, egy éve szórakozok vele, hogy stabil legyen, de lassan feladom, mert egyszerűen mindig kijön valami hiba amivel nem tudok mit kezdeni.
Fut egy webserver app is a telefonon az csinálja a legtöbb gondot, mert egyszerűen egyik WS appot sem képesek megcsinálni úgy hogy a háttérben automatikusan elinduljanak a szolgáltatások

Sajnos az USB kezelés is vicc, 5-ből 2x kapaszkodik össze a IOIO-val és csak rebootokkal lehet orvosolni ha nem sikerül, ezért szeretnék írni egy önjavító funkciót, ha leszakad a IOIO akkor addig rebootol amíg össze nem csatlakozik. Na itt van a gond, reboot után a WS programon belül gombbal kell indítani a lighttpd-t meg a mysql-t (nem tudom mi értelme ennek így de az összes appan így van). Adjatok már tanácsot, mindig kapok itt 1-2 jó tippet amivel tovább tudok haladni, hátha most is lesz valami okosság...
Ti a webserver részt hogy oldanátok meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 ULTRA Eladó!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest