Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Épp ezért nem mertem még én se nekiállni. Bár OOP-t csak Delphi-ben (illetve Lazarus-ban) használtam, de azért van róla fogalmam. Sajnos a C tudásom alap, Java-t meg sose tanultam.
A hibák lekezelése egyik programozási nyelvben sem egyszerű. Anno a tanárom nem is azt nézte, hogy működik-e a program, hanem azt, hogy ki tudja-e akasztani. Mondjuk aki 45 perc alatt bármilyen alkalmazást el tud készíteni hibamentesen, az előtt megemelem a nem létező kalapom.(#1610) WonderCSabo: Én továbbra is tartom a véleményem, hogy 0 programozói tudással inkább ne a Java-val kezdjen. Elég neki a Pascal is, az a legjobb nyelv az alapok megtanulásához. Azt sajnálom, hogy egy csomó algoritmusom volt összegyűjtve, de már nem találom őket sehol. Mondjuk a kétirányú láncolt lista nem épp kezdő szint.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest