Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo #363 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Hm. Úgy látom, a helyzet nem más, mint az angol oldalak véleménye:Legtöbben különböző (OpenJDK JDK 6-7, Sun JDK 7) javaval fordítunk, és úgy TAPASZTALJUK, hogy ez gond nélkül működik (én is). De biztosra nem tudjuk. (Ja: OpenJDK JDK 7 == Oracle JDK 7. Legalábbis ezt írták.)
Néhányan állítják (és indokolják), hogy csak a Sun JDK 6-t szabad használni. De a hibákról senki nem ír, csak annyit, hogy lehetnek!!
Ezek alapján én is használom eztán, úgy ahogy eddig, vagyis ahogy a rendszer éppen áll. (Jelenleg egyik Sun 7, másik Open 6)
Remélem, amikor a Sun 6 lejár, (néhány nap), a gugli megnyilatkozik is kijelenti a tutit! Addig is, ha valaki talál(na) hibát, vagy problémát a nem standard jdk mellett, legyen szíves szóljon, hogy mi is szemügyre vehessük! Egyébként volt már verzióváltás 1.5-ről 1.6-ra, reméljük 1.7-re is lesz!
Mellesleg az Android SDK-ban hol lehet közvetlenül beállítani az 1.6-os szintet? (Amit az Eclipse menüben) Tudja valaki? Bár nem próbáltam, de az SDK Eclipse IDE nélkül is tud elvileg programot készíteni... -
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #360 üzenetére
Az az oracle (sun) jdk. Vagy rosszul tudom?
Szerk.: Aha, szóval a VM-ben van eltérés. Na így már érthető
Előbb-utóbb egyébként valamelyik API levelnél szerintem jó lenne, ha váltanának a 7-es javara a googlenél.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #360 üzenetére
Elnézést, picit félreolvastam, Ti nem magáról a JDK-ról beszéltek, hanem a VM-ről, amiből linuxra van Oracle JDK meg OpenJDK, eléggé megtévesztő módon. Igazából a kódbázis nagyrészben u.a., de az előbbi tartalmaz egy pár zárt forrású binárist. Én linuxon is az előzőt javasolom, gyorsabb, stabilabb. Igaz, hogy egy pár linuxos alkalmazás függősége az OpenJDK...
-
Sianis
addikt
válasz
WonderCSabo #213 üzenetére
1. Attól, hogy deprecated még használható. Ez ne tartson attól vissza, hogy megnézd, tanulmányozd.
2. Újféle módra meg ezt nézd meg. Kulcsszavak: ActionBarSherlock, ViewPager, ActionBar tab navigation mode.
Sianis
-
kltz
tag
válasz
WonderCSabo #213 üzenetére
Csinálsz egy horizonttál linearlayout-ot és beleraksz annyi button amennyire szükséged van (súlyozással szépen belehet őket állítani ,hogy ugyan akkorák legyenek) és kódból lekezeled a gombokat úgy, hogy ami aktív annak click-ét tiltod és ha akarsz akkor cserélsz grafikát. (szép megoldásokat lehet kihozni belőle)
Én pl ezzel a megoldással 1-1 be portoltam a 4.x tab-okat.
Vagy van egy másik megoldás az ActionBarSherlock link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest