- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Google Pixel topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
Mostanában elkezdtem egy appot megint a saját igényemre.
Van ez a kis kódrészlet... debuggolva az llRet szépen true a függvényhívás után, mégis belép az if ágba... tévesen értékel ki, vagy mi. Ti láttatok már ilyet? Próbáltam már teljesen egyedi névvel is a változót, mert ezt az llRet nevet sokszor használom lokálisan függvényekben, gondoltam ez lehet valahogy, de nem... Tanácstalan vagyok.Debug nélkül futtatva ebből az alakul ki, hogy az értesítések jogosultságot kijelző kapcsoló Off állapotba kerül, miközben a jogosultság egyébként megvan. Rákattintva a kapcsolóra bejön a jogosultság rendszer ablaka, benne a kapcsoló ON... állítás nélkül visszalépve belőle az alábbi kód ismét lefut és ezúttal aztán jó az eredmény.
fun notifyjog(): Int {
var llRet: Boolean = false
val mo_notificationManager = mo_instance.getSystemService(NOTIFICATION_SERVICE) as NotificationManagerllRet = mo_notificationManager.areNotificationsEnabled()
if ( llRet1== false ) {
ml_switchpostvalue.value = false
return 1
}
///.... még megy tovább , de az most nem érdekes
}
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest