Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
Küzdök a publikálással. A legelső feltöltésemben nem talált piros hibát a Google Play, de pár kontraszt, meg efféle dolgokat kiírt. Erre letiltottam a sötét módot, nem volt kedvem vacakolni vele, meg még ezt azt módosítottam. Második feltöltésre , hozott egy hibát egyetlen eszközön, ami a szövegfelolvasás részben keletkezett. (amihez amúgy nem nyúltam)
Itt a lokalizációnak megfelelő első hangot próbálom kiválasztani, amihez nem kell hálózati kapcsolat sem.
var voice:Voice? = null
voice = tts?.voices?.first {
it.locale == clocale && !it.isNetworkConnectionRequired
}
if (voice != null) {
tts?.setVoice(voice)
}
Erre jön ez a hiba, valahol a TextToSpeech motorban :
java.util.NoSuchElementException: Collection contains no element matching the predicate.
Erre az egészet betettem egy
try{ }blokkba, gondolván hogy ha azon belül hiba jön, akkor az ignorálódik. De nem. Megmaradt a hiba .
Elég tanácstalan vagyok, lassan haljok rá, hogy az egészet kihagyom aztán maradjon a defaulton :-/
Amilyen okosnak és kukacosan precíznek tűnik a fordító, pont olyan nehézkesnek megfelelni a teszteken. Még valami egyedi natív crash is van egy fajta eszközön egy szimpla hangfájl lejátszásnál, de azzal még nem foglalkoztam. Kicsit lelomboz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest