Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Én kettőt tudnák megemlíteni. Az egyik az aláíró kulcs, én 2016-ban az első app felrakásakor frankón el is vesztettem az aláíró kulcsot (*.jks), azóta a program elavult és semmit nem tudok vele csinálni. Úgy tudom 2018 óta valahogyan lehet új aláíró kulcsot igényelni, de az enyém korábbi, elvileg angolul valahol meg kell indokolni hogy miért szedjék le, és akkor leszedik.
A másik dolog az adatvédelmi irányelvek. Amilyen egyszerűnek tűnik, hogy írsz valamit, a valóságban formai hibával visszadobják, meg egy linket hogy legyen mit olvasgatni a témában, és a harmadik ilyen után befordulsz. Én negyedik nekifutásra egy ismert applikáció adatvédelmi irányelvét írtam át a sajátomra, na azt úgy elfogadták.
Fél évente frissítek, arra mindig valamit máshová tesznek a play console -n, így minden frissités egy kepesztés
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest