Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
Tettem fel nemrégiben többször is. A jelenlegi változatban* nekem egy dolog nem ment simán, ez pedig az in-app purchase. Kicsit szenvedős volt rájönni, hogy a reklám azért nem megy, mert nincs hozzáadva kifizetési számla - ezt is meg kellett találni, hogy hol is kell. + Az első kiadáskor sok dolgon át kell menni (tartalombesorolás, képek, leírás, stb). Illetve minden kiadás review-n megy át, ez jelenleg a vírus miatt akár egy hétig is eltarthat, viszont ha nem első kiadás, hanem csak frissítés, akkor még most is megvan 2 nap alatt az átfutás.
Úgy általában érvényes viszont hogy ha nem csak fel akarod rakni, hanem testre akarod szabni az egészet, pl korlátozni az elérhetőséget (ország, eszköz), vagy alfa / béta kiadások is kellenek, esetleg instant app, akkor ezekre mindre figyelni kell. Nem nehéz őket kezelni, csak figyelni kell rájuk.* November elején átalakul az oldal, de már most is lehet váltani. Megnéztem az új verziót, igazából csak a dizájn változott, material / flat lett az egész oldal. Szerintem szebb, könnyebben kezelhető, szóval lehet érdemes már az elejétől ezzel kezdeni, hiszen bő egy hónap múlva úgyis váltani kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Eredeti játékok OFF topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest