Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem mert nagyon elakadtam. Napok óta egy kis problémával foglalkozok sikertelenül.
Custom firmwaret-t készítek tv boxhoz, és eg apk fájllal meggyűlt a bajom. Meg kellene változtatnom 4 képet benne, de nem sikerül. Kicsomagolni ki tudom, de sehogy sem tudom úgy összecsomagolni hogy hiba nélkül történjen és működőképes maradjon. nagyon sok módon próbáltam, de nincs eredmény. Most éppen az android studio-val próbálom összerakni a fájlt, de az összecsomizás közben az is hibát jelez.
Ebben szeretnék egyszer segítséget kérni.A másik pedig egy olyen kérdés lenne, hogy firmware telepítéskor hogyan tudom rávenni a telepítőt ( script-el pl) hogy adott fájlokat másoljon a cache -be és a data-ba. Ez megoldható? Valószínűleg igen mert látom hogy van akinél működik csak nem tudom hogyan csinálják.
(Hozzá kell tennem hogy csak hobbiszinten csinálom, nem vagyok sajnos fejlesztő- vagy programozó, a tudásom igencsak hiányos. Főként azért csinálom mert tanulni szeretnék a dologból és nagyon érdekel - ezért előre is elnézést a pongyola fogalmazásért és kérdésekért.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Witcher topik
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- XFX Radeon Speedster QICK 308 RX 6600 XT GDDR6 8GB 128bit
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest