Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Yettel topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem mert nagyon elakadtam. Napok óta egy kis problémával foglalkozok sikertelenül.
Custom firmwaret-t készítek tv boxhoz, és eg apk fájllal meggyűlt a bajom. Meg kellene változtatnom 4 képet benne, de nem sikerül. Kicsomagolni ki tudom, de sehogy sem tudom úgy összecsomagolni hogy hiba nélkül történjen és működőképes maradjon. nagyon sok módon próbáltam, de nincs eredmény. Most éppen az android studio-val próbálom összerakni a fájlt, de az összecsomizás közben az is hibát jelez.
Ebben szeretnék egyszer segítséget kérni.A másik pedig egy olyen kérdés lenne, hogy firmware telepítéskor hogyan tudom rávenni a telepítőt ( script-el pl) hogy adott fájlokat másoljon a cache -be és a data-ba. Ez megoldható? Valószínűleg igen mert látom hogy van akinél működik csak nem tudom hogyan csinálják.
(Hozzá kell tennem hogy csak hobbiszinten csinálom, nem vagyok sajnos fejlesztő- vagy programozó, a tudásom igencsak hiányos. Főként azért csinálom mert tanulni szeretnék a dologból és nagyon érdekel - ezért előre is elnézést a pongyola fogalmazásért és kérdésekért.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Autós topik
- Yettel topik
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus GA503QM / Ryzen 7 5800HS / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 3060 / 15,6 WQHD 165Hz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest