Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem mert nagyon elakadtam. Napok óta egy kis problémával foglalkozok sikertelenül.
Custom firmwaret-t készítek tv boxhoz, és eg apk fájllal meggyűlt a bajom. Meg kellene változtatnom 4 képet benne, de nem sikerül. Kicsomagolni ki tudom, de sehogy sem tudom úgy összecsomagolni hogy hiba nélkül történjen és működőképes maradjon. nagyon sok módon próbáltam, de nincs eredmény. Most éppen az android studio-val próbálom összerakni a fájlt, de az összecsomizás közben az is hibát jelez.
Ebben szeretnék egyszer segítséget kérni.A másik pedig egy olyen kérdés lenne, hogy firmware telepítéskor hogyan tudom rávenni a telepítőt ( script-el pl) hogy adott fájlokat másoljon a cache -be és a data-ba. Ez megoldható? Valószínűleg igen mert látom hogy van akinél működik csak nem tudom hogyan csinálják.
(Hozzá kell tennem hogy csak hobbiszinten csinálom, nem vagyok sajnos fejlesztő- vagy programozó, a tudásom igencsak hiányos. Főként azért csinálom mert tanulni szeretnék a dologból és nagyon érdekel - ezért előre is elnézést a pongyola fogalmazásért és kérdésekért.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Hyundai, Kia topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs