- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- iPhone topik
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Jogos. Hát ettől télleg nem lettünk okosabbak.
Nézd meg sztem az init.d-ben lévő file-ban (ennek nem írták a nevét, de minden init.d-ben lévő file minden sora végrehajtásra kerül) lévő rm sort, van-e ilyen? (((Ez egyébként egy egyszerű linux utasítás, mely minden indításkor végrehajtásra kerül (ezért van az init.d-ben), és kiveszi a log alól a könyvtárat. Ennek hiányában az nem tud hová írni, tehát nincs log. - Bár én nem vagyok linuxos guru)))
Nekem a /system/etc/init.d/-ben 6 db rövid file van, de egyikben sincs ez az rm... utasítás. Ezek viszont fontos rendszerfile-ok, óvatosan szabad belenyúlni! Lehet, hogy meghívnak más parancsfile-okat is (nálam igen), akkor érdemes azokat is lekövetni, hátha ott van furcsaság.
A szervízkódot (második hozzászólás) csak finoman próbálnám ki, nem tudom minden kernel-ben/gyártónál működik-e. De egy próbát megér, utána úgyis kernel csere, ha ezek nem működnek (és kell a log).A név is megtévesztő. A 2.3.6 nem ICS verzió. Gondolom a kinézetet vették át. ICS-nek látszó GB. Van ilyen. Csak nem tudom ez melyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Ray-Ban Meta Headliner (Gen 2) - 1 hónapos
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest