Hirdetés
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
2. Bookmarks! Ez az! Pont erre volt szükségem! Remek. Nem tudom, miért nem láttam ezt idáig, pedig kerestem, igaz, nem ezzel a szóval.
1. A Find Usages nagyon jó, azt használom is, csak van néhány osztályom, ami "egymásba ágyazódik". Pl. Van egy közös alap-adatokat tartalmazó Data, van benne néhány billentyűzet-layout Board, van benne sok-sok billentyű Button, abban meg néhány felirat Title. Nomármost: mindenki az előzőt látja, nem az összeset. A Data ismeri (egy interface-en keresztül) magát a fő Service-t. Ahhoz, hogy a Title hozzáférjen a Service által biztosított metódusokhoz, vissza kell nyúlni a saját Button, annak a Board osztályán keresztül a közös Data osztályig, aki biztosítja számára a Service által megvalósított interface-t. Igazából a valóságban egyszerűbb, mint így leírva.
Arra gondoltam, hogy van-e esetleg olyasmi, ami ezt valami hasonló módon felrajzolja. Mert ugye elvileg látnia kell, hogy pl. a Button osztályban van Board hivatkozás, de pl. Data hivatkozás nincs.
Aztán persze lehet, hogy őrületes butaság, amit kérdezek, és nem is létezik ilyen, vagy én csinálok valamit apokrif módon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OpenWRT topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs