Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thon73

    tag

    válasz lanszelot #3023 üzenetére

    Melyik linket a kettő közül? Melyik szakszót? Segítek szívesen.

    A lényeg:
    A program védett helyeihez CSAK maga a program fér hozzá. Vagy akinek ROOT jogosultsága van. Ilyen jogosultsága lehet egy másik programnak a ROOT-olt telefonon, vagy a PC-n az adb-nek.

    Ha ilyen nincs, akkor magának a programnak kell "kimásolnia" vagy egy file-ba exportálnia az adatbázis adatait. Ez nem túl egyszerű, de megoldható. Erre példa az az adatbázis, amit korábban küldtem. Az SO linkben pedig a kimásolására van egy program-rész.

    Mivel ez egy Eclipse project, PC nélkül nehéz átnézni, meg lefordítani. Én tableten az AIDE-t használom, ami egy az egyben olvassa ezeket a projekteket. Valószínű, egy ekkora projekt már igényelni fogja belőle a fizetős verziót. Amúgy az sok extrát is tartalmaz, sztem. megéri megvenni, ha magán a tableten fogsz programozni.

    Szerintem, ha csak egy űrlap és az adatok mentése kell, akkor - még működő adatbáziskezelő mellett is! - egyszerűbb a beírt adatokat rögtön egy file-ba menteni. Ne érezd bántásnak - de szerintem még meg kell ismerd jobban az android rendszert ahhoz, hogy az export-ot biztonsággal el tudd készíteni. Egy fórumnak a keretei nem elgendőek ahhoz, hogy ezt minden részletében kitárgyaljuk. De a kód amit küldtem tartalmazza, és könnyen a Te adataidhoz passzintható.

Új hozzászólás Aktív témák