Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hm. Határozottan emlékszem pedig, hogy TypeToken nélkül nekem ez a felállás nem működött, a Listbe ArrayElement példányok helyett Map<string, object>-ek kerültek - ami futásidőben ClassCastExceptiont okozott.
Az egyetlen különbség, amit így ránézésre látok az, hogy én default constructort hagytam az osztályban, míg nálad van egy elements paramétere. Nem tudom, emiatt tudja kitalálni, vagy sem, de mindenképpen érdekes.

Majd kísérletezek én is kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest