- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Sziasztok!
Már több napja próbálok megoldást találni egy problémámra, de nem sikerül. Sok ötletet kipróbáltam és nem vagyok előrébb, ezért bátorkodom itt feltenni a kérdést, hátha van itt egy widget guru.Tehát van egy widget-em, amelynek csupán naponta kell adatfrissítést végeznie, amúgy egy napig állandó a tartalma. Normális helyzetben működik is, éjfél után szépen frissít automatikusan (egy AlarmManagert állítottam éjfélre). Azonban ha megváltozik a rendszerdátum (pl. a felhasználó átállítja), akkor is frissíteni kellene. Ez meg is történik (ráadásul elég gyorsan), ha ELŐRE állítom a dátumot, viszont nem történik meg, ha HÁTRAFELÉ állítom a dátumot. Ez számomra érthetetlen. TIME_SET, DATE_CHANGED eseményekre természetesen fel van készítve, ezért is működik előrefelé, de kísérleteztem másféle eseményekkel is. Ezen események neve is oda-vissza működést sejtet, semmi nem utal az egyirányúságra. Ez egy Android
featurebug lenne?
Én hajlok arra hogy ez nem így van, hanem csak én nem tudok valamit, de mit? Egyformán így működik az emulátorban, fizikai telefonon, tableten, Android 2.3-on és 4.1-en is. Persze aksit zabáló sűrű Timer pufogtatást nem szeretnék alkalmazni, az nem pálya ...Amúgy a Google-val keresgélve úgy látom hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, de a válaszoknak látszó reagálásokban semmi új nincs, a dátumot hátrafelé állítva nálam nem működnek, és a kérdező sem írta ezt vissza.
Ha valaki sikeresen túljutott egy ilyen probléma megoldásán, megköszönném a segítségét.Előre is köszi. vz12
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Samsung kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én hajlok arra hogy ez nem így van, hanem csak én nem tudok valamit, de mit? Egyformán így működik az emulátorban, fizikai telefonon, tableten, Android 2.3-on és 4.1-en is. Persze aksit zabáló sűrű Timer pufogtatást nem szeretnék alkalmazni, az nem pálya ...