Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
husiego
csendes tag
Sziasztok!
Go Keyboard nevű alkalmazással kapcsolatban lenne kérdésem. Remélem nem bonyolult a dolog, mert még nem próbálkoztam soha programozással.
Szóval az érdekelne, hogyan lehetne eme androidos billentyűzetbe belecsempészni balra dőlő ékezetes betűket?
Próbálkoztam azzal, hogy az apk fájlt átneveztem zipre hátha találok benne olyan fájlt, ami a betűkészletet tartalmazza, de nem jártam sikerrel, gondolom nem ennyire egyszerű a dolog.
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hálózati / IP kamera
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs