Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
eastsider
üzenetére
Loaderben most eléggé otthon vagyok...

De szerintem Neked nem a Loader rész fog kelleni. Az adapter nem is tud a loader-ről, a loader csak betolja az adatokat az adapterbe.
Szerintem custom CursorAdapter-re lesz szükséged, amiben a bindView() metódust kell átírnod (lehet h. a newView.t is, ill. biztos). A bindView paraméterként tartalmazza a Cursor-t, ezt felhasználva tudod a képet megjeleníteni.
A Loader tehát csak át fogja adni a kikeresett Cursor-t (Még URL-t tartalmaz) az adapter-nek, és az adaptert kell úgy módosítani, hogy az URL-t bármilyen módon is, de feldolgozza.((Ez egyébként pont ugyanaz, mint, amit WonderCSabo írt; csak az a BaseAdapter alapú adapterekre vonatkozik, ott a getView-t, itt a bindView-t kell változtatni. Kicsit más a technika, de az elv ugyanaz: egy listaelem megjelenítését az adapter végzi az adatok alapján.))
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez a mondat angolul?
- Kés topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest