Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Karma

    félisten

    válasz thon73 #1518 üzenetére

    Hát, ha csak annyiról lenne szó, mint amit az eredeti hozzászólásban felvázoltál, akkor nem lenne egy annyira bonyolult helyzet. Én ebből indultam ki.

    A MainActivitynek abban csak három állapota van: üresjárat, file selectorra vár, dialógusra vár. Az állapotok között lehet egyet előre meg hátra lépni, illetve dialógusnál üresjáratban ugrani. A callbackek miatt még csak tárolnod se kell az aktuális állapotot, hiszen teljesen implicit a rendszer szempontjából (lásd: melyik Activity/Dialog van elől). Az állapotátmenetek meg simán leírhatóak a callbackekben, és még csak nem is spagetti, mivel a két bekérés két külön helyre fut be.

    Viszont onnantól, hogy mint mondtad, négy beszélgetős "szál" is van, ezeket ki kéne szervezni külön osztályba. Például csinálhatnál egy olyat, ami kapna egy Contextet, implementálná a résztvevő interfészeket, és csak az adott szálat írná le. A végén meg visszajelez, hogy siker (és átadja az URL-t is), vagy hogy cancelezett mindent a felhasználó, és a MainActivity csak ezzel foglalkozna.

    “All nothings are not equal.”

Új hozzászólás Aktív témák