Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm, rengeteget tanultam! Sok példát elolvastam, de a static factory method kifejezést egyik sem említette, (csak használta.) De én nem ismertem, úgyhogy köszönöm!
Még egy kérdés: Ha jól látom, akkor általában static factory method esetén érdemes "elrejteni" a konstruktort. Fragment-nél ezt nem tehetjük meg, mert újraindításnál a rendszer a public konstruktoron keresztül indítja újra a Fragment-et.
De akkor miért készít egy csomó példa expliciten public konstruktort? Az üres, public, alapértelmezett konstruktor nem készül el automatikusan az osztályhoz? Tényleg ki KELL írni, vagy ez csak didaktikailag szerepel ott? (speciel nekem külön odaírás nélkül is működött)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest