- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
szitamon
újonc
válasz
tjb007 #57962 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Sajnos még soha nem rendeltem neten, nem tudom, mennyire megbízható. Előre kell utalni, nem is kis összeget, erre jön /jöhet/ vám, áfa, amit előre nem lehet pontosan tudni. A garancia megint lutri, szóval sok a rizikófaktor /szerintem/. Ezek után két kérdésem lenne: Mennyire biztonságos ilyen cégeken keresztül vásárolni, ha lehet ilyen kérdezni, kik az ajánlottak, és kiket kell nagy ívben elkerülni. A másik: Van-e másik olyan tablet, amelyik tudja mindazt, amit a Pipo t9, és itthon is kapható. Sokat keresgéltem, de mindegyikből "hiányzott" vmi, vagy az ára már túlságosan "fájt". Előre is köszönöm a segítséget.:
-
szitamon
újonc
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy hol kapható Pipo T9 készülék, kérlek segítsetek. Előre is nagyon köszönöm :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Air - 16 GB
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest