Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
sitotomi
üzenetére
Ha 40 ezret kellene elköltened tabletre, mit választanál?
Szia, én vennék kettőt belőle, és az egyiket megtartanám

Ízlések és pofonok, de nekem pl. nem tetszenek a nagyobb kijelzőjű tabletek. Szerintem - de itt hangsúlyozom, hogy ez csakis az én magánvéleményem -, a 7" az a méret, amit még kényelmesen lehet kezelni. Se nem túl kicsi, se nem túl nagy, nem túl nehéz. Az enyémhez vettem még egy tokot:
Micro OTG USB Keyboard PU Leather Cover Case Bag For 7" Tablet
Az első nap, amikor megjött, a billentyűzetet bedugva hagytam, kb. 2 óra alatt teljesen leszopta az aksit, úgyhogy azt azóta nem használtam. Viszont arra tökéletes, hogy megnézzem az esti sorozatot, ha épp lemaradtam róla, ha el akarom vinni valahova, akkor is jó dolognak tartom, és egy mozdulat kivenni belőle a tabletet, ha épp úgy van rá szükségem.
Egyébként ahogy CineDOG1 írta, itt valóban olcsóbb, de én még nem rendeltem innen:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Háztartási gépek
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Bittorrent topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dr.NX