- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
robaGB10
tag
Van egy Mediapad T5 tabletem.
Mit kell beállítani ahhoz, hogy a pc és a tablet között fájlokat tudjak másolni? Ha kábelen keresztül csatlakoztatom az eszközöket nem történik semmi, nem kérdez rá h töltés, fájlátvitel stb. -
robaGB10
tag
Most vettünk először tabletet( Mediapad T5 10) és tanácstalan vagyok hogy milyen tokot kéne rá venni.
Mit tudnátok ajánlani?
Gyári vagy vmi univerzális? Sima, hajtogatható, elforgatható stb? Ti milyet használtok? -
robaGB10
tag
Sziasztok!
Hosszútávra keresek új tabletet,számlával, 60-70 körül. Főként böngészés, youtube, skype-ra kellene.
Elvárások: szép kijelző, gyors, akadásmentes. 3GB, üzemidő.
Méretet nem mondanék első körben, én sem tudom hogy melyik volna az ideális. Csak wifin keresztül lenne használva.
Huawei tableteket néztem főként. Melyik modell lehet számomra megfelelő? Egyéb márka/tipus?Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Apple Ipad 10.generáció
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest