- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizsemizse
csendes tag
válasz
tjb007 #64626 üzenetére
(#64626) tjb007
Szia.
Úgy gondoltam, hogy órán követem az előadás vázlatot pdf formátumban amit a tanár magyaráz, és ha olyat mondd ami nincs benne, vagy más fontos információt említ akkor azt felírnám a pdf-be. Telefonon egyenlőre csak annyit szoktam, hogy egy piros tollal megjegyzem az adott oldalt h erről volt szó órán így később átnézve a pdf-et látom, hogy mit kell tanulni.. A tollal való jegyzetelést úgy értettem, h a készülékhez való tollal. Nem tudom a pontos megnevezését. Nem a golyós tollra gondoltam
-
mizsemizse
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tablet vásárlása előtt állok és szeretném segítségeteket kérni.
Fontos szempont lenne, hogy egy A4-es oldalon a kisebb betűk,ábrák miatt ne keljen ránagyítani.
Én emiatt 10" körüli kijelzőre gondoltam, mint laikus, lehet tévedek.Új készüléket szeretnék. (Tartok attól, hogy olyat fogok ki amin digitizer vagy kijelző volt cserélve.)
Külföldről való beszerzés is opció.
Leginkább internet, és sulis tananyagok olvasására. (PDF,word,exel,fényképek,jegyzetek,)
Fontos lenne a kijelző típusa, hogy ne terhelje meg a szemet. E-ink-et nem szeretnék.
Használnám néha jegyzetelésre tollal, vagy kézzel.100-ezer a keret de ha van olcsóbb, és erre a célra megfelelő akkor az is érdekelne.
Előre is Köszönöm a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest