- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Adott egy Samsung t580 2016 a10.1 készülék. Vettem bele egy 128 gb sd kártyát filmeket szerettem volna rá másolni ami sikerült is de nem játssza le semmilyen lejátszó.. A fájl tipus mkv,avi..Mi lehet a gond? Lehet a sd kártya hibás?
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Olyan tabletet keresek max 35k-ig ami sim kàrtyàs független képernyő méret mindegy..
Netezés, youtube, kicsi játék -
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Tabletett szeretnék venni 20.000-tól 30.000ft-ig max ami kamerás androidos,bővíthető,és ami fontoss hogy lehessen rajta netezni.
Milyet ajánlotok? -
Hardver Arc
senior tag
Jah egyébként nem baj ha nincs kamerája a lényeg hogy 32 vagy 64gb bővíthetős legyen és lehesen rajta torrentezni.. A coll is mindegy 8,9
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Eladtam az asztali pc-met és vagy notebookot vagy tabletet akarok venni de az én igényeimnek elég szerintem egy tablet is max 80k szánnék rá!
Amire használnám utorrent pár film miatt azért akartam notebookot csak láttam hogy androidra is már lehet letölteni..Az volna a lényeg hogy samsung ledes tv tavaly előtti tipus ha rá dugom a tabletett a tv-re vagy a ps3-ra akkor felismerné e valamelyik a tabot? A filmezés miatt..
És milyet ajánlotok 80k pénzért?
Mediába néztem ilyen asust vagy samsung esetleg.... -
Hardver Arc
senior tag
Igaz ha veszek 300.000 i7 proci 4gb videokártya 16giga ram 3terra vinyot stb stb.. akkor egy 2-3èvig nem kell gèpre költenem xd
-
Hardver Arc
senior tag
Egyszer kinèztem egy ilyet a tmobilba de már nem forgalmazzák..
Lenovo a2109a szerintettek? -
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
A pc-met leváltottam ps3-ra mert meguntam hogy több tìzezreket költök a játèkok miatt gèp fejlesztèsre... ès Tabot is venni szeretnèk hogy azon meg netezgethessek,letöltsek utorrent,másolni,youtube,film nèzegetès stb..
De nem tudom melyik tipus fajtát vegyek ami helyettesìtenè a pc-t.. jáccani nyilván ott a ps3..
Notebookot meg nem akarok venni mert akkor már mèrt nem tab ha ugyanazt tudja ugye amit èn mint átlagos felhasználó szeretnèk.. van egy huawei y300ascend telom nettel de ugye elèg fos ìgy netezni telon mert ugye lassab is..
Mit ajánlotok?
Kb 30.000ft-ot szánnák rá max 35
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Facebook és Messenger
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged