- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
felsatan
tag
válasz
cidalain #79277 üzenetére
Na, pont ezért vagyok itt, mert én is így gondolkodom
Nekem nem éri meg időt és energiát beleölni, mert korántsem biztos, hogy egyáltalán meg tudom csinálni...bíztam benne, hogy ez nem egy bonyolult dolog, amit vmi szervizben pikk-pakk meg tudnak csinálni, én pedig szívesen fizetek érte -
felsatan
tag
Köszi a tippet! Szerintem igen, egyszer már volt rá frissítve, de egy factory reset ezt eltüntette, ebből gondolom, hogy újra youtube és facebook kompatibilissé lehetne így tenni. Meg fogom kérdezni xda-n, csak félek senki nem követi már ezeket a régi linkeket, meg hát abban bíztam találok egy szervizt, ahová el tudom vinni.
Egyébként soha nem fogom megérteni, hogy miért nem számít 2-3x árkülönbség az informatikusoknak, de ez legyen az én problémám
Van egy öregecske tablet, amit ha ~10 ezer ft-ból alkalmassá tudok tenni arra a célra, amire kell, akkor nem veszek 25 ezerért másikat. Ha nem tudom, akkor veszek. -
felsatan
tag
válasz
cidalain #79267 üzenetére
Nem vagyok informatikus, de nem vagyok teljesen sötét sem. Sok napot rászántam, hogy találjak (számomra is) egyértelmű leírást, ahol LÉPÉSENKÉNT le van írva, mit kell csinálni és MINDEN fájl letölthető, de nem találtam. Pont ezért inkább rászánnám azt a 10 ezret mert így is jobban járok, mintha a saját időm megy el olyasmire, amit nem is értek.
-
felsatan
tag
Sziasztok!
Van egy régi Motorola Xoom (wingray) tabletem. Szeretnék rá frissebb androidot, hol tudom ezt megcsináltatni, bármely tabletszervízben?
Elvileg ezt a három lépést kellene végigvinni rajta, de nem értek hozzá, egyszerűen nem tudom kibogozni pontról pontra mit is kellene csinálni:
1. https://www.djsmobiles.com/2013/01/how-to-root-your-motorola-xoom.html
2. https://www.djsmobiles.com/2014/02/how-to-perform-bigpart-repartition-upgrade-on-your-motorola-xoom.html
3. https://www.djsmobiles.com/2014/02/how-to-install-android-4-4-4-based-omnirom-on-your-motorola-xoom.html
Egyes linkek már nem működnek a leírásokból, másokat veszélyes oldalként jelöl meg a böngészőm......és akármilyen leírásokat nézek a neten mindig beleütközöm ebbe a két problémába, úgyhogy inkább fizetnék érte, mintsem valami hülyeséget csináljak.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest