- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
válasz
Merula Alba #66731 üzenetére
Low level format kell neki és valami firmware-t felerőszakolni rá.
-
intelMMX
senior tag
válasz
darthsmoke #66717 üzenetére
Letölthető firmware legyen, mert később nagy gondokat okozhat a hiánya
-
intelMMX
senior tag
válasz
fifticenti01 #66604 üzenetére
[link]
Ezzel valószínű lehet azt is csinálni. LiveSuit az elég szopóági dolog. Volt már vele dolgom.
Ki kell mindig venni download módból, aztán újra csatlakoztatni, ha valami nem jön össze elsőre.Belako: Igazából alaplap száma alapján kellene keresni hasonló készülék romját. Mondjuk lehet kísérletezgetni mással is, de én javasolnám, hogy azt a működő romot mentsd le. Ha más nem, legalább ahhoz majd tudsz nyúlni, ha semmi más nem lesz jó.
Legalább is én Myaudio 704O esetében így jártam el. -
intelMMX
senior tag
válasz
fifticenti01 #66602 üzenetére
Alaplap típusszáma alapján megpróbálhatsz keresni olyan romot, amivel működik.
Ha a rendszerfájlok nincsenek módosítva, esetleg megpróbálható, hogy lemented gépről a firmware-t, Adsz a testének low level formattal (de nagyon durván). Utána természetesen azt felflashelni. Elméletileg működhet a módszer. (Természetesen backup meg hasonló marhaságokat nem kell vissza flashelni, mert akkor ugyanúgy nem indulna el.)
-
intelMMX
senior tag
Van esetleg tapasztalata valakinek Lenovo A7-10F-el?
-
intelMMX
senior tag
válasz
Ateszpapa #66555 üzenetére
MTK-t elvileg SP Flash Tool-al lehet flashelni.
De azért szerintem a vodás rendszert is töltsd le tartaléknak (akár a gépről lementve), hátha nem megy a normál lenovo rendszerrel.varmi2: Szerintem teljesen mindegy. Talán 4:3on több sor tud megjelenni görgetés nélkül.
-
intelMMX
senior tag
-
intelMMX
senior tag
válasz
akos86 #66453 üzenetére
Alaplap NYÁKján lévő sorszámmal próbálj meg keresni olyan készüléket, amibe ilyen van és mentettek le hozzá firmware-t.
Esetleg talán az eredetit rajta vissza lehet hozni ROM dumpal. (Persze ha valami rendszer szintű módosítás miatt nem megy, akkor annak már mindegy...mint az első Chainfire akcióm Concorde esetében
)
Californiasu : Az fontos, hogy jó firmware legyen hozzá. Alsó szegmensben nagyon érződik, ha valami nem optimalizált. (Én még azt is szoktam figyelni, hogy legyen letölthető firmware is. Nem jó 1 hónapot várni rá csak ilyen probléma miatt)
-
intelMMX
senior tag
válasz
akos86 #66431 üzenetére
Romot innen tudsz leszedni ha kell
[link]Rádugod a gépet (Valamennyi kraft legyen az akksiba...max kiméred multiméterrel) aztán hang fel+pow gombot kell nyomni közben rádugni a kábelt. (Bűvész trükk)
CPU-Z szerint 2928 van a gépben, szétszedtem, 2926 van benne...érdekes dolgok
-
intelMMX
senior tag
válasz
pete_21 #66343 üzenetére
Én úgy tudom minden tabban van lehetőség SD kártyával való bővítésre.
Tapasztalatom nincs vele, de szerintem biztos van olyan jó, mint a 714i-m volt.
Erről a gépről tényleg nem raktak még ki firmware-t.
O819M és Q882M-hez viszont van kint.
[link]
Ami a listában van, szerintem ahhoz mindnél van firmware -
intelMMX
senior tag
Myaudio 704O-hoz a csomagot javítottam és a felesleget töröltem:
[link]Valamint tegnap néztem pont, hogy RK2928 van ebben. (B52 V3.3 alaplap ugyanúgy)
-
intelMMX
senior tag
válasz
sonaj0203 #66325 üzenetére
Én inkább azt javasolnám, hogy a navont kerüld el jó messziről.
Lenovo szerintem is megbízható dolog. Esetleg olcsóbbak közül Alcor. Van normális support és letölthető firmware ami azért stabil is. (D714i-vel van tapasztalatom, azt merem ajánlani, igaz nem árt frissebb firmware-el használni) -
intelMMX
senior tag
Myaudio 704O (RK2926) stock firmware:
[link]
Közkinccsé tettem, hátha egyszer egy honfitársnak erre lesz szüksége -
intelMMX
senior tag
Myaudio 704O-hoz (RK2926 _ B52 V3.3) van egy működő rom, ha akadnának errefelé mazochisták, akik külön ezt élvezik, hogy önmagukat szivatják .
Nem valami jó, de legalább működik. Előlapi kamera nem megy vele, de legalább van USB-n keresztül is töltés.
[link] -
intelMMX
senior tag
Üdv!
Szükségem lenne egy linkre, ahonnan eredeti vagy módosított Myaudio 704o romot tudnék letölteni -
intelMMX
senior tag
Üdv!
Van egy Alcor D714i vágódeszkám, amiben szétment az kijelző.
Neten olcsón kerestem egyet, viszont az nem IPS és a száma is eltérő.
(Az eredeti E231732 73002017082D, amit vennék bele, az pedig E242868 7300101462)
Elképzelhető, hogy működne vele, vagy inkább a maradékot dobjam rá a tűzre és járjak a tűz körül esőtáncot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged