- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
laszlohu #33336 üzenetére
Szia!
Valóban nagyon hasonló, ahogy az a kínaiaknál megszokott. Viszont nekem fontos, hogy Primo legyen rajta, frissíthető TopMap térképekkel. Ezért lennék hajlandó többet is adni érte. Mondjuk még az FM Transmitter is lényeges, ami az Overmaxban nincs. Azt gondolom - bár lehet hogy tévedek - az Overmax egy tablet, a telefonoknál szokásos GPS-szel, a Prestigió pedig egy autós navigáció, tablet lehetőséggel, és főleg egy jó navi szoftverrel. -
OldMike
őstag
válasz
laszlohu #33318 üzenetére
Köszönöm, meg fogom nézni. A specifikációk szerint ebben egy kétmagos, 1.2 GHz-es A5-ös processzor van. Nem tudom, hogy ettől mit lehet várni, eléggé régi darab már (2011-es), bár a Primót valószínűleg elviszi. Nekem ez lenne a legfontosabb, a többi inkább ráadás. Sajnos mint az összes tablet ez is fényes, ami az autóban nem igazán előny.
-
OldMike
őstag
Tisztelt fórumozók!
A kérdésem nem teljesen tablet-téma, de talán mégis tud valaki segíteni. Olyat keresek, aki már használt (vagy legalább látott működés közben) Prestigio Geovision 7777 GPS tabletet. (Androidos, tabletként is használható, de alapvetően GPS-re kihegyezett készülék)
Ez elvileg hivatalos igo Primoval kapható, de a magyarországi Prestigio honlapon nem szerepel a termékek között. Fórumot sem találtam erre a készülékre.
Köszönöm -
OldMike
őstag
válasz
tjb007 #32513 üzenetére
Tudom, hogy maximalistának tűnök, de egy minden tekintetben jó GPS-hez igazából ilyen paraméterek kellenének (pl. pont autóban lenne a legnagyobb szükség egy jól látható kijelzőre), az meg már csak hab a tortán, hogy tabletnak sem lenne utolsó.
Sajnos az én eddigi kereséseim, nem voltak eredményesek, ezért gondoltam azokra, akik jobban tudják követni a világbéli változásokat. -
OldMike
őstag
Tisztelt Fórumtársak!
A hozzászólásokat olvasva látom, hogy sokan vannak, akik jóval szélesebb kitekintéssel bírnak, mint én.
Kérem, hogy írjanak - akár privátban is - ha bárhol találkoznak (vagy előzetes információjuk van) olyan eszközzel, ami:= beépített, legalább Sirf IV GPS vevője van
= max 7"-os, de IPS kijelzővel rendelkezik
= 1 GB RAM, 8GB Flash van benne
= van FM transzmittere
= vannak hozzá autós tartozékok(Tudom, hogy voltak már hasonló kérdések/válaszok, de nem írnék, ha azokban megtaláltam volna a nekem valót. Nem szeretnék külön BT GPS vevőt használni <két kütyü, két áramigény, dupla odafigyelés kiszálláskor stb>. Sajnos nem az esetem az xTAB-50, Modecom Freway 7 és hasonlók a nem túl jól látható kijelző, és a kissé gyenge <elavult> hardver miatt.)
Hátha lesz egy gyártó, amelyik - esetleg véletlenül - egy közepes vagy jobb tabletjét a fentiekkel is ellátja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple asztali gépek
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Futárcégek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Whisky topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest