- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Tegnap vettem át egy Iconbit nettab space quad rx 9,7-et [link] és kicsit aggódtam előzetesen a wifi miatt, mivel itt senki nem tudott róla semmit. Nem vagyok nagy tabletes, ezért kevés a tapasztalatom, de kellemesen csalódtam a gépben, a wifi pedig a lakáson belül próbálva tökéletes. Bármelyik szobában néztem gyors, nem dob le, a két emelettel alattam lakó szomszéd jelénél is csak egy csík hiányzik. Szóval nagyon elégedett vagyok vele, de most már ment vissza a dobozba karácsonyig. Ráadásul két év gari és 4.2.2-vel jött a dobozon lévő 4.1-el ellentétben. Az ára is baráti volt 59,8.
-
Pipó
őstag
Üdv! Karácsonyra vennénk nagyobb 4:3 tabletet, max 60-ig. Most keresgélek, ezt találtam ebben az árban, de nem találok róla véleményt: iconBIT NetTAB Space Quad RX 9.7" [link] Esetleg valaki használt már ilyet? Főként a wifi erőssége érdekelne. Nem vagyok otthon a témában, minden tanácsot megfogadok. THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest