- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel92
tag
válasz
csendes #64272 üzenetére
Végül a Huawei lett, de nem bántam meg. Teljesítményben nagyon jó, az akku meg számomra jónak tűnik. A nexust minden este töltögettem, az elején is, de ezt eddig nem sikerült estére 60% alá vinnem, pedig nyomkodom rendesen.
Köszönöm még egyszer a tanácsokat, ha más is keres hasonlót, bátran ajánlom nekik is.
-
Mardel92
tag
válasz
csendes #64267 üzenetére
Rendben, köszönöm megint, majd megtapogatom, mert igazából az tetszik benne nagyon, hogy fém a cucc. Akkut nem gondoltam volna, h gyengébb, mivel picit nagyobb mint a nexus-é, de ez annyira nem szempont, mivel gépekkel dolgozok, van mindenhol töltési lehetőség, valamint már minden autóba beszereztem töltőt, mert a nexus a végén nem bírta sokat, szóval ahhoz hozzá szoktam
.
Az ára tényleg borsosabb, de mégis csak egy frissebb termék, úgy érzem, megérheti.
Köszönöm még egyszer a segítséget, innentől kezdve már csak a szívemre hallgatok, hogy melyik jobb fogásra. -
Mardel92
tag
-
Mardel92
tag
Sziasztok!
Nemrég sajnos megadta magát szeretett Nexus 7-es tabletem (2. generáció), neki keresném az utódját.
Méretben maradnék valami hasonlónál, (7-8" között), a 3G/LTE mindenképp kellene, valamint kijelzője legyen hasonlóan jó, mint a Nexusnak volt. A többi hardveres rész annyira nem izgat, nem játszok, navi, net, levelek, 1-2 kisebb program menjen el rajta. A keret 50-100e forint között lenne.
Külföldi beszerzés nem gond, Kínából sokat rendelgetek, valamint Angliában él ismerős, onnan is megoldott a szállítás.
Van valami jó alternatíva, vagy keressek inkább külföldön ugyan ilyen nexust, mert, igazából ezzel sem volt baj, csak kicsit sok volt neki a stressz.
-
Mardel92
tag
Sziasztok!
Új tablet vásárlásán agyalok, egy Vodafone Smart Tab 7-est váltanék le. A keret nagyjából 80-90k lenne (de persze inkább 80
). Ami fontos, hogy tudjak bele SIM kártyát tenni és IPS kijelzője legyen valamint GPS is elég fontos lenne, bár enélkül megélek.
Én egy Nexus 7-et néztem, itt aprón pont a keret közepére esik az új ára, szerintetek van valami más jobb alternatíva?
Szeptemberig szeretném lecserélni a mostanit, esetleg érdemes várni valamire?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest