- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apir
tag
Neked és Sirandrish-nak: 50k környékén én az itt lévő ajánlások miatt vettem egy acer a1-810-est, én nem találom az olvasását rossznak, de ha ez a tablet lehetőségként felmerül akkor élőben érdemes megtekinteni a betűket rajta és megtapasztalni. Pár 3d-s játékot kipróbáltam rajta, talán nem top grafikásak, de azok amik nekem vannak (pl. Raging thunder 2., Shine runner, Reckless getaway, Apparatus) rendesen futnak.
-
Apir
tag
válasz
kalapacsolok #48781 üzenetére
Ilyenkor érdemes jól körülnézni, mert ahogy látom vannak olyan androidos ebook olvasó appok amikbe többféle (külső) szótárt is bele lehet tenni. Na most ezt ahogy megvalósítják, meg ahogyan jó a usernek.. ehhez személyes megtapasztalás kell, vagy kimondottan olyanokhoz fordulni akiknek volt már ilyen problémája. Onnantól meg az igények szerint választani.
-
Apir
tag
válasz
kalapacsolok #48777 üzenetére
Felsőbb angol szinten jobb is az ilyen szótár, mivel jobban segíti az angol megértést az olvasása közben, pontosan leírja a szó jelentését (nem csak magyar szavakat dobál hozzá). Persze ehhez kell egy bizonyos szintű tudás, de onnantól sokkal jobban javítja a szókincset. A kiejtést viszont tényleg érdemes lenne meghallgatni az appban, beletehetnék... (A weben mondjuk a thefreedictionary a legjobb ilyen, ami többféle szótár+angol-amerikai-kiejtések+etimológia+szinonímák-antonímák-szószedet+(még akár néha fordítás is a lap alján) egy oldalon belül!)
-
Apir
tag
válasz
kalapacsolok #48773 üzenetére
szótáras pl. a Kindle app
-
Apir
tag
A topic olvasásának mágikus segítségével megvettem az Acer a1-810-est.
Nagyon kösz mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest