- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Kis méretű tabletet keresek iPad mini 2 leváltására. Alapvetően tartalomfogyasztás, de fontos lenne, hogy rajta írni (pl Messenger) ne legyen egy kiszenvedés. iPad 9 volt az egyértelmű jelölt, iPhone meg Mac mellé ideális lenne, de a gépelés résznél kiesik. Van egy céges Air 3-om nálam, és látom, hogy erre nem alkalmas. Mini 6-ot meg drágának találom, egy köztes eszköz a MacBook és telefon közé annyit nem ér nekem.
Androidos vonalon viszont nem fektetnék be ekkora összeget, így az A7 Liteot néztem ki. Van esetleg ennél jobb vétel jelenleg, a 100.000Ft alatti, 8" tabeletek között?
szerk.: ahogy nézem, ti is ezt ajánljátok nagyjából
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
válasz
cidalain #79216 üzenetére
Köszi a tippet, szerintem meggyőzöm őket, hogy használják a laptopon a vezetékes netet (WiFi nincs) és a SIM-et rakják be majd a leendő tabletbe.
Meg rá kell kérdezni UPC-nél, hogy a MiFi-t tiltjá-e, vagy menne az a SIM (régebb volt ilyen, hogy pár szolgáltató tiltotta). -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Nem találkoztam ilyennel az utóbbi időben - szóval gőzöm nincs, hogy működik-e még: OTG-n lehet még valamilyen mobilnetes (adott esetben UPC) sticket tabletre csatlakoztatni?
Idősebb rokonnak kellene egy tablet, amin van mobilnet is, ragaszkodik az otthon fellelhető 4G-s UPC stickhez.. -
gzbotii
nagyúr
válasz
kovacs65 #48252 üzenetére
Nekem volt i4S-em, iOS7el ls nagyon bejött előtte meg i4 iOS6-al. Én alapjában szeretem az Apple cuccokat. Csak ugye itt ha filmezni is akar az ember..
Annyira a bivaly teljesítmény nem kell és a tiszta Android élményt jobban preferálnám mint az LG felületét.
Neked a mennyit bírja az akkuja filmezés-netezés mellet?
Hány gigás verziód van? 16-osnál mennyi a szabad, felhasználható hely? -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Nem találtam ennek megfelelő, mindent átfogó topicot, így ide írok:
Szerintetek melyik éri meg jobban:
Nexus 7 2013 76 156Ft
iPad mini (nem retinás) 90 015Ft
G Pad 90 015Ft
vagy esetleg,
Galay Tab 3 10." 83 085FtA könnyebb médiafogyasztás miatt (itt főképp filmekre gondolok, androidot választanám) ám a jobb tabletre tervezett app-ok miatt iOS.
Kijelzőben meg újra a Nexus 7-G Pad nyer. -
gzbotii
nagyúr
...estleg Galaxy Tab1 (P1000) tapasztalatok?
-
gzbotii
nagyúr
IdeaTab A2107 hasznalhato "telefonkent" is, BT headsetel?
-
gzbotii
nagyúr
Valaki hasznal innen Asus MemoPad-ot?
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok. Szerintetek melyik jobb vetel?
Single core w 1GB RAM vs Dual core w 512MB RAM...
Esetleg, ha valakinek van tapasztalata is valamelyik keszulekkel.
Ezek jelenleg egy arban vannal (1000Ft az arkullombseg) es nyaron megyek melozni, oda kellen fokent.
Gondolom az Asus a szinte 2x nagyobb akuval joval tovabb birja... (4200mAh v 2710mAh)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest