- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
radai
csendes tag
Van egy SX 7 kinai tableten amin eddig minden remekül müködött most viszont elveszitette a billentyüzetettt tehát csak a beszéd felismerés van az alkalmazások Billentyüzet és beviteli modók és ott alapértelmezet a beszéd felismerés más állitási lehetöségem nincs letöltöttem egy másik keybordot azt letölti a gép de mikor vége a letöltésnek akkor csak a kész táblát ajálja fel és nem a meg nyitást ezáltal nem kerül az alkalmazások közé hiába van letöltve probáltam az APK. ujra inditani akkor megint indul a letöltés és a végén megint csak kész felirat jelenik meg és nem a megnyitás ugyan ez történt a Bluetoon letöltésnél is ott viszont azt irja kapcsoljam be a szolgáltatást de hiába nyomok be gombra csak addig látszik a bekapcsolás medig az ujjam rajta van és utába a ki gomb látszik
tud valaki segiteni ???
üdv Péter -
radai
csendes tag
válasz
Mittu88 #11674 üzenetére
Szia
Akkor én szerencsés voltam mert korektül megkaptam mindent,de ha már nézted ezt a vasat akkor nem tudod véletlenül hogy autós töltöt lehet hozzá használni és ha lehet vajon hol lehet hozzá kapni mert anyira vékony a dugasz a tölttönek hogy sehol nem láttam ilyem csatlakozott.esetleg ha valaki tud segiteni elöre is köszönöm
üdv Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest