- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
radai
csendes tag
Van egy SX 7 kinai tableten amin eddig minden remekül müködött most viszont elveszitette a billentyüzetettt tehát csak a beszéd felismerés van az alkalmazások Billentyüzet és beviteli modók és ott alapértelmezet a beszéd felismerés más állitási lehetöségem nincs letöltöttem egy másik keybordot azt letölti a gép de mikor vége a letöltésnek akkor csak a kész táblát ajálja fel és nem a meg nyitást ezáltal nem kerül az alkalmazások közé hiába van letöltve probáltam az APK. ujra inditani akkor megint indul a letöltés és a végén megint csak kész felirat jelenik meg és nem a megnyitás ugyan ez történt a Bluetoon letöltésnél is ott viszont azt irja kapcsoljam be a szolgáltatást de hiába nyomok be gombra csak addig látszik a bekapcsolás medig az ujjam rajta van és utába a ki gomb látszik
tud valaki segiteni ???
üdv Péter -
radai
csendes tag
válasz
Mittu88 #11674 üzenetére
Szia
Akkor én szerencsés voltam mert korektül megkaptam mindent,de ha már nézted ezt a vasat akkor nem tudod véletlenül hogy autós töltöt lehet hozzá használni és ha lehet vajon hol lehet hozzá kapni mert anyira vékony a dugasz a tölttönek hogy sehol nem láttam ilyem csatlakozott.esetleg ha valaki tud segiteni elöre is köszönöm
üdv Péter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest