Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
whriley1
csendes tag
válasz
Milka 78 #71472 üzenetére
de pont. Ezért fájdalmas ennyi pénz ráköltve, reméltem egy normális boltba csak nem árulnak használhatatlant. Nincsenek nagy igények, viszont futna facebook, instagram, ilyen szociális programok, ezek sokszor kellenek. És csak utána találtam ezt a fórumot, és akkor választottam volna az ajánlottak közül.
[ Szerkesztve ]
-
whriley1
csendes tag
válasz
sharkypeti #71468 üzenetére
Ennyire menthetetlen? De mégis mitől csinálja ezt? Ennyire szar lenne a vas, mert amúgy van, hogy jól működik.
-
whriley1
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek. Egy hónapja vásároltam egy Overmax Solution 10 1,6 Ghz/1GB Ram-os tabletet. Már az első használatnál is sokszor volt, hogy lelassult mint aki lefagyott ált és várt. Semmi plusz program se volt telepítve rá. Sokszor már fájdalmasan sokat kellett várni, és azért szerintem egy ilyen felszereltségű tabletnek nem így kellene viselkedni. A másik, hogy van 16GB tárhelye de nem tudom programok telepítésére használni azt tárhelyet azon 1GB-os tárnak a pár száz mega maradékát használja ilyenekre. Mit lehet vele tenni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ukrajnai háború
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Samsung Galaxy Tab S7 (SM-T870)