Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
whriley1
csendes tag
válasz
Milka 78 #71472 üzenetére
de pont. Ezért fájdalmas ennyi pénz ráköltve, reméltem egy normális boltba csak nem árulnak használhatatlant. Nincsenek nagy igények, viszont futna facebook, instagram, ilyen szociális programok, ezek sokszor kellenek. És csak utána találtam ezt a fórumot, és akkor választottam volna az ajánlottak közül.
-
whriley1
csendes tag
válasz
sharkypeti #71468 üzenetére
Ennyire menthetetlen? De mégis mitől csinálja ezt? Ennyire szar lenne a vas, mert amúgy van, hogy jól működik.
-
whriley1
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek. Egy hónapja vásároltam egy Overmax Solution 10 1,6 Ghz/1GB Ram-os tabletet. Már az első használatnál is sokszor volt, hogy lelassult mint aki lefagyott ált és várt. Semmi plusz program se volt telepítve rá. Sokszor már fájdalmasan sokat kellett várni, és azért szerintem egy ilyen felszereltségű tabletnek nem így kellene viselkedni. A másik, hogy van 16GB tárhelye de nem tudom programok telepítésére használni azt tárhelyet azon 1GB-os tárnak a pár száz mega maradékát használja ilyenekre. Mit lehet vele tenni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest