- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
totron #95618 üzenetére
QC3 jelzés szokott ezeken lenni.
Én pl. egy 67W-os Xiaomi telefon-gyorstöltővel töltöm itthon mindenemet: Sony MILC fényképezőgép, telefonok, tablet, akciókamera és drón. A fényképezőgép 5V/1A-t kér, a többiek meg sokkal többet is elbírnak / felvesznek ugyanerről a töltőről.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
totron #95601 üzenetére
A PWM-mentességet a neten olvastam - de tuti nem vibrál mert az én szemem nagyon érzékeny erre - a 10 évig használt Lenovo Miix 320-as windowsos tabletem az PWM-es volt, és zavart is meglehetősen letekert fényerőnél engem a vibrálása. Emez ezerszer kellemesebb, bármekkora fényerőn.
Szóval hiszek a netes teszteknek. Ha mégis PWM-et használnának benne szabályozásra, akkor meg utána simára szűrik a LED-ek feszültségét. Az is jó megoldás.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem tudom, azt nem ismerem.
Életem első androidos tablete a most vett Redmi Pad Pro, eddig csak windowsos cuccokat használtam. A telóim viszont már 10 éve mind Xiaomi (ez a harmadik: egy 13T - előttük azok is Nokia Lumia windows phone-ok voltak. Szerettem azokat is, de nekem a MIUI felület nagyon bejön, a stock android meg nem.)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Fredo78 #95527 üzenetére
Ha megengedheted magadnak, inkább ezt vedd (100k alatt elérhető több helyen is). [link]
Nagyon jó, az enyém hétfőn jött meg, igaz én a jóval drágább 5G modemes / GPS-es verziót vásároltam meg, de nekem ez utóbbiak fontos kiegészítők voltak.Nagyon szép a képe, gyors, és piszok jó kézbe fogni. Kb. minden fut rajta. (Az enyémmel szükséghelyzetben még telefonálni is lehet - igaz, az már 130k volt)
Akku 4 nap után (napi 2 óra használat mellett) még 48%-on van. -
Bogyó bá'
nagyúr
Na, ma délelőtt megjött a Redmi Pad Pro tabletem. Nagyjából kezdem "belakni", de van egy nagyon idegesítő problémám, amire nem találom a megoldást. A rendszer azonnal frissítette magát HyperOS2-re (Android15), és a gondom a következő: a képernyőn balra pöccintésre (a főképernyőtől balra) megjelenít egy csomó kéretlen szemét weblapot, szép nagy képekkel (Origo, Blikk, Mandiner, Femina, stb.) meg egy gugli keresősávot felül.
Ezektől sehogyan sem tudok megszabadulni. Hol találok olyan beállítást ami ezt a "tartalomközpont" nevezetű rettenetet véglegesen száműzné a tabletről?
Segítséget előre is kösz - már agyvérzés közeli állapotban vagyok tőle.
Bocs a lámaságért, de a teló menüjében volt lehetőség a kikapcsolására, itt meg nem találom.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Rigormortiis #95503 üzenetére
Köszönöm, ki fogom próbálni. Másik topicban még a YouCut nevű programot is ajánlották.
Aliról rendeltem a leendő tablethez szilikon védőhátlapot, és filc teljes tokot. A kettő együtt volt 4000,- forint szállítással együtt (2 hét múlva várható).
[kép]
A (még windowsos) tabletet minden nap esti 2-3 óra ágyban könyvolvasáshoz, netezéshez használom, illetve évi 4-5-6 alkalommal nyaraláson, kiránduláson stb. fotó- és video vágáshoz, azonnali feltöltéshez is. Ez utóbbihoz kényelmes a mobilnet, a Maraton 4 ezer forintért 5 GB-ot ad, nekem az egy évig elég szokott lenni, nem vész el, amíg érvényes a SIM-kártyám. Megszoktam, na, és amúgy is Dominós vagyok telón is (azon is Maratonnal netezek).
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
varmi2 #95500 üzenetére
Csak néha kell a mobilnet, de akkor nagyon jól jön (nyaraláskor, motoros túrákon, akár egy sátorban...): a mostani, immár közel 10 éves Lenovo Miix 320 10"-os windowsos tabletből is olyat használok - egérrel és gyári billentyűzettel. Sajnos az öreg gép már döglassú, az akkuja is döglődik (és 30k lenne hozzá egy gyári új), és a 4GB RAM-ja is piszok kevés már manapság Win 10 alatt. Pedig azon a vackon használhatóan elfut az asztali PhotoShop, meg még rengeteg egyéb alkalmazás is. Egy mai windowsos új tablet egy használt autó áráért lenne, így kipróbálom életem első androidos tabletjét....
Más: tudtok olyan - lehetőleg ingyenes - video vágó appot amit lehet ezen a tableten futtatni? Egy DJI Osmo Action 4 kamera videóit kellene megvágnom rajta - nyaraláskor, esténként....
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
varmi2 #95496 üzenetére
Az már nem fért bele a költségvetésembe - a 256GB tárhely és a 4/5G modem elvárás volt részemről, ennyi pénzért. (Alkalmi netezés bárhol, Telekom Domino Maraton előfizuval, évente 4-5 alkalommal használva.) Ennek az ára is sokkal több lett, mint amit eredetileg rászántam (max. 80-100 eFt).
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
barcasattila #95488 üzenetére
Én ezen agyalok éppen - sajnos ebben nincs LTE, pedig néha kellene...
Xiaomi Redmi Pad SE 11,0" WiFi 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 3
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest