- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
moboHEAD
csendes tag
Sziasztok,
Motorola Xoomhoz keresek USB OTG átalakítót, valami finom sd kártyát 32 GB (láttam Class 10-es Samu-t 10 körül), illetve külső kártyaolvasót is, remélve, hogy a kompakt fényképezőgépem SD kártyájáról el tudom menteni a képeket. Sajna a kicsi boltok webáruháza nem friss, egy helyen nem tudnám ezeket beszerezni ott.
Bp-n kellene, valahol az Árpád-híd környékén, ha személyes. Csak új, garos cucc érdekel.Előre is köszönöm a segítséget!
-
moboHEAD
csendes tag
Sziasztok,
Úgy érzem, szükségem lenne egy tabletre. Kevés az okostelcsim :-( Tudnátok segíteni?
Szükségleteim:
* 10" méret
* némi netezés, némi email (elég a wifi, nem kell 3G)
* doksik olvasása: pdf, ppt, excel, etc
* jegyzetelés (olvasás mellett, így multitasking), pl mindmapping, szöveges jegyzetek, "excel"-ezgetés, email, néha kézi rajzok is jók lennének
* filmek lejátszása (általános divix, nem akarom kirakni semmilyen kimeneten)
* sok-sok tárhely, mert rengeteg doksim, képem van (meg zeném, és videóm), és nem akarom ezeregy eszközön tárolgatni, meg szinkronizálni
* kényelmesen lehessen használni (úgy értem, ágyban és bkv-n utazva olvasni)Ami nem kell: 3G
Ami talán: GPSAmit eddig találtam, mellettük pro és kontra:
* Samu 10" wifi (vagy 8.9): pro: könnyű, és remek cuccnak tűnik, contra: memória
Kérdés: billentyűt meg lehet okosan ezekhez oldani (tokban?)
* Asus Slider: pro: bill, bővíthető memória, erős hardware, contra: nehéz
* Asus transformációk: hosszú üzemidő, bővíthető memória, bill, contra: drága, nehéz a hordozhatóság miattDe mindenre nyitott vagyok. Előre is köszi!
Üdv,
mH
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZEN.com
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged