Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moboHEAD

csendes tag

Sziasztok,

Motorola Xoomhoz keresek USB OTG átalakítót, valami finom sd kártyát 32 GB (láttam Class 10-es Samu-t 10 körül), illetve külső kártyaolvasót is, remélve, hogy a kompakt fényképezőgépem SD kártyájáról el tudom menteni a képeket. Sajna a kicsi boltok webáruháza nem friss, egy helyen nem tudnám ezeket beszerezni ott.
    Bp-n kellene, valahol az Árpád-híd környékén, ha személyes. Csak új, garos cucc érdekel.

Előre is köszönöm a segítséget!

• moboHEAD

csendes tag

Sziasztok,

Úgy érzem, szükségem lenne egy tabletre. Kevés az okostelcsim :-( Tudnátok segíteni?
    Szükségleteim:
    * 10" méret
    * némi netezés, némi email (elég a wifi, nem kell 3G)
    * doksik olvasása: pdf, ppt, excel, etc
    * jegyzetelés (olvasás mellett, így multitasking), pl mindmapping, szöveges jegyzetek, "excel"-ezgetés, email, néha kézi rajzok is jók lennének
    * filmek lejátszása (általános divix, nem akarom kirakni semmilyen kimeneten)
    * sok-sok tárhely, mert rengeteg doksim, képem van (meg zeném, és videóm), és nem akarom ezeregy eszközön tárolgatni, meg szinkronizálni
    * kényelmesen lehessen használni (úgy értem, ágyban és bkv-n utazva olvasni)

Ami nem kell: 3G
    Ami talán: GPS

Amit eddig találtam, mellettük pro és kontra:
    * Samu 10" wifi (vagy 8.9): pro: könnyű, és remek cuccnak tűnik, contra: memória
    Kérdés: billentyűt meg lehet okosan ezekhez oldani (tokban?)
    * Asus Slider: pro: bill, bővíthető memória, erős hardware, contra: nehéz
    * Asus transformációk: hosszú üzemidő, bővíthető memória, bill, contra: drága, nehéz a hordozhatóság miatt

De mindenre nyitott vagyok. Előre is köszi!

Üdv,
    mH

Új hozzászólás Aktív témák