-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Igaz, hogy nem tablet de android AKCIÓ
Az edigitalban a ConCorde Android Mini PC 101 most a hírlevélben található DDCBGD kupon kóddal (a netes vásárlás utolsó lépésében kell megadni) 14.900Ft helyett csak 9.900Ft. Én vettem egyet, ha valaki gondolkodott ilyesmin akkor április 21-ig (vagy a készlet erejéig) szerintem érdemes. -
válasz
keccsa #13745 üzenetére
Van akinek huawei-re Y usb kábellel már sikerült tabletre dugni hdd-t!
Egy plusz lehetőség: (thx mkRoland) "Sikerült működésre bírnom egy 2,5"-es külső házas vinyót, aminek nincs külön tápegysége, ellenben mini-USB-B csatlakozójához gyárilag olyan kábelt adtak, aminek 2 darab USB-A vége van (Y kábel), az egyiken adatforgalmat is lehet végezni, a másikon csak áramot vehet fel, ha az 1.-ről keveset kapna. Egy MEDION márkájú Drive-n-go 500 GB-os tárhellyel és 8MB cache-el megáldott percenként 5400-at pörgő-forgó Seagate Momentus leledzik benne. Az USB-kábel adatkommunikációs végét a tabletbe dugtam OTG-kábellel, a betáp felét pedig (lusta voltam töltőfejet előszedni a táskámból) a laptop megfelelő USB-nyílásába. Q5-tel gyönyörűen elérhetővé vált a külső vinyó 1. partíciójának teljes tartalma a táblagépen, egy sorozat-részt elindítottam, belepörgettem, nem csúszott a kép- és a hang sem, látszólag olyan sebességet produkált, mintha belső tárhelyről vagy SD-kártyáról nézném!
-
Sziasztok!
Az itt olvasottak alapján (KÖSZI!) ma boldog tulaja lettem egy Concorde 7015-nek. Még épphogy elkezdtem nyúzni, egyelőre nagyon tetszik! Aki nem tudta annak mondom, hogy ha van és bemutatjátok a CNS klubkártyátok akkor még 5ezer Ft-al olcsóbban lehet elhozni a masinát, ettől leesett az állam
A boltban (vagy szervízben?) tök korrektek voltak, minden kérdésre kimerítő választ kaptam, megnyomkodhattam a tableteket, bár nem volt könnyű oda találni mert kicsit el van dugva az udvarban.
Ez a 7015 kistesónak lesz első androidos tapasztalathoz pont jó lesz neki, nekem még 1 hetet kell várni a 9.7-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest