- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyen kérdezem, de tud valaki olyan appról, amivel a BT-s billentyűzet touchpadját lehet konfigurálni? Jól jönnének a multitouch-os dolgok, és úgy használni, mint egy laptopét.
Amazon Fire HDX, Lineage Os (Android 7.1.2) és a hozzá tartozó Fire billenytűzet touchpaddal. Hardver tudja pl a kétujjas görgetést, de nagyítás vagy fogás dupla koppintással nem megy.
-
eszgé100
őstag
válasz
tjb007 #62509 üzenetére
köszi, átolvastam, nekem 13.3.1.0-ás rom van a tabletemen, egy hsz-ben írták is, hogy sikerült a restore, de az nem derült ki számomra, hogy rootolt volt-e? vagy ez csak számomra nem egyértelmű, hogy befolyásol-e valamit az, hogy előzőleg rootolt volt-e készülék avagy sem?
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
rootolt Amazon Fire HDX-el kapcsolatban lenne szükségen segítségre, tudom, hogy nem feltétlen droid, de a kindle-s topikok nem nagyon pörögnek és elnézést, ha itt nem fér el...
annyi a lényeg, hogy már sok szeméttel tele van és szeretném visszaállítani rá a gyári rendszert, de több helyen is olvastam, hogy rootolt eszközöknél ez nem úgy megy, hogy nyomok egy factory resetet, mert utána csak papírnehezéknek tudnám használni, amit nyilván nem szeretnék... ehhez a művelethez szeretném egy hozzáértő segítségét kérni, amit előre is köszönök szépen
-
eszgé100
őstag
válasz
cidalain #55139 üzenetére
sosem foglalkoztam tabletekkel, és akkora a választék, hogy elveszek benne. sajnos nem ismerem őket, sőt ezt sem. nem is gondolkoztam rajta túl sokat, csak kézbe vettem és megtetszett
ha meg már odáig eljutottam, hogy kézbe véve megtetszik, akkor egy kérdést simán megért nekem, hogy lehet-e vele valamit kezdeni?
telefonokkal is ugyanígy vagyok, speciel iphone-om van, amiről jól tudom, hogy nem a legjobb, és a másik oldalon vannak jobb képességű telók, de droidos fonton eddig csak egy-két Sony meg talán egy LG volt amire azt mondtam, hogy na ezt így szívesen elfogadnám. Én már csak ilyen vagyok, ha nem tetszik maga a tárgy, akkor felőlem a legkirályabb hardver és rendszer is zakatolhat a hátlap alatt, akkor sem fog kelleni.
Persze, ha tudsz alternatívát hasonló árban, akkor azt is szívesen fogadom
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, előre is bocsánat, ha nem.
Lényeg, hogy soha nem volt még tabletem, így nem is nagyon foglalkoztam velük, viszont az Amazon leárazta a Kindle Fire HDX 7-et 99 fontra, ami nálam a lélektani határ. Kicsit utánaolvasva derült ki számomra, hogy ezen nem rendes android rendszer van, hanem valami amazon által módosított változat, google play és a többi szolgáltatás nélkül. Ezzel kapcsolatban annyi lenne a kérdésem, hogy lehet-e rátelepíteni egy olyan rendszert amelyeken elérhetőek lesznek ezek a szolgáltatások, illetve tudok telepíteni appokat a Playről.
Ha esetleg tudnátok mondani egy olyan fórumot, ahol ezek már ki vannak vesézve, akkor legyetek szívesek csak megemlíteni, onnantól már menni fog, de jelen pillanatban, még azt sem tudom merre kellene elkezdenem a keresést.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 3
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest