- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok a következő gépet keresem nem karácsonyra utána is ráér.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? Mivel sokat utazok ezért 7 col de 9 col a tartalmak miatt jobb lenne, lehetőleg 1280*800 vagy nagyobb felbontású xperia z-n egérmozizok azt szeretném kiváltani.
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Kizárólag újban gondolkodok.
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Ha lehet itthon, de tudok várni ha külföldről kellene rendelnem.
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.), Internetezés/filmnézés főleg
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 30-40 ezer körül.Még pár dolog fontos lenne számomra:
- Fém vagy aluminium háza legyen.
- Lehetőleg ips paneles sima tn-től a falra mászok a Z-n is.
- hw-e támogatottabbak között legyen qualcomm chip vagy exynos.Hirtelen ennyi tetszenek a transformers padok de ezek gondolom ilyen árba nem férnek bele, a billentyűzet miatt illetve az a kialakítás.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
z0d1AK #28805 üzenetére
Amit nagyon hanyagolnak ha fogyasztás/energiatakarékosságról van szó sajnos.
Én pl 7-es tableteket keresek magamnak a dps dream7 családban marad, de nézelődök valamit magamnak is és ahogy néztem pl a dream fogyasztotta az aksit elég jól.
Ez a rk3066-os chipel szerelt tabletekre mennyire van support ? Mert ha annyira mint az mtk-s telefonokra akkor lehet hogy valami tegrás tabletet nézek. -
ADAM1337
nagyúr
Végül egy dps dream 7 mellett döntöttem.
Ahogy nézem neten 3 infó is van az aksiról ebben 2750-es van 1,2ghz-s procival 4.1-el.
Eddig egész kellemes kis cucc árához mérten, féltem a kis felbontástól 800*480 mivel a telomon 1280*720 van de jól meg van oldva ez ahogy nézem, normalon van a betűméret és böven ellehet netezgetni vele. (még van egy small opció azt nem néztem.)
Sebességre nem várok csodát mivel 1magos A8 van benne 512rammal, itt-ott gondolkodik azt érezni de alapvetően jó. -
ADAM1337
nagyúr
Keresek 7 colos tabletet 2magos legyen lehet tft foleg net es olvasasra. Kb 20-25 tajt arban nem kulfoldrol rendelve.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ADAM1337 #23729 üzenetére
bt annyira nem lényeges modosítok, illetve elsőre ezt találtam: window n70
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok tudtok ajánlani jó tabletet, én nem találtam gsmarenahoz hasonló kereső oldalt.
Amik lényeges dolgok nekem.
Méret 7-10 col, lehetőleg 16:9-es, ha lehet ne túl olcsó tft hanem valamennyire normális kategória legyen, felbontás 800*480 felett.
soc: 2 mag illetve több magos gpu ha lehet. (RK3066 amit néztem hogy ideális)
ram: 1gb mindenképp
rom: 16gb minimum
BT, hdmi kimenetekÁr meg úgy maximum 30k tájt nézelődnék nem tudom mik vannak ilyen kategóriába.
Mérete lehetőleg ne legyen vaskos vékony kéne.Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest