- iGO Primo
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
nastygeek #53870 üzenetére
Ha túl sok app fut egyszerre, akkor előfordul lassulás.
Én pl. a mai napig nem jöttem rá, hol lehet a már megnyitott appokat bezárni. Tehát benne vagyok egy játékban, VLC playerben, bármiben. Kilépni csak a kijelző alján lévő home ikonra bökve tudok belőle, ám ez természetesen nem egyenlő a bezárással. Tehát pár óra nézelődés után előfordulhat, hogy egyszerre sok-sok app fut már párhuzamosan. (ezek hivatalos bezárása az "eltávolítás a listából" menüpont alatt történik, vagy hogy?)
-
kurtuzov
senior tag
válasz
nastygeek #53861 üzenetére
Az hogy épp mikor kezdett el valamit molyolni, az hektikus volt. KitKat ROM van már rajta? Ha nem ódzkodsz a ROM cserétől körbenézhetsz milyen alternatív ROM van rá. Hozzáteszem nem mondom, hogy ez a gond, de nálunk két Alcor gépen is az Alcor által adott ROM lecserélése Chuwi-ra jelentette a megoldást.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
nastygeek #53632 üzenetére
Akkor már +3 ropi és Asus TF103CX 2 év garival és jóval erősebb béléssel.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
nastygeek #53574 üzenetére
A felbontás miatt a Wayteq.A masina nem hibátlan,de amire használod arra jó lesz.Van még a lejjebb említett EMag-os gép amiben ugyan az a belső van,csak kissebb felbontású,de nagyobb méretű monitorral,pofátlanul olcsón ,de annyira ismeretlen a gép,hogy ajánlani sem merem (1 hét múlva okosabb leszek)
Ftoom : Basszus nem bírtam magammal, berendeltem az EMag-os motyót...enyiért ingyéé van.
Kigyomlálom a rendszert és leegyszerűsítem a végletekig.Apám sírni fog örömébe
-
NoMagix
addikt
válasz
nastygeek #53574 üzenetére
Nálam is képben volt a Tab 9-es, de játékra nem igazán jó, így kiesett nálam, pedig tetszik!
Ezt olvasd el a Wayteq-ről, itt pedig a Concord-ról informálódhatsz!Ha csak ez a kettő van, akkor inkább a Wayteq!
-
csendes
addikt
válasz
nastygeek #53565 üzenetére
Új tabletet ennyiért 9-10"-es méretben nem érdemes venni. Hardveraprón nézz körül. Csak személyes átvétellel vegyél, próbáld ki egy negyedórát, mielőtt megveszed és kérj egy hetes visszavásárlási garanciát (az akku miatt elsősorban). Most pl. van ONDA V972 [link] 45 ezer Ft-ért, az olvasáshoz és netezéshez elég. Olcsóbban, 1280x800-as felbontással, van használt Galaxy Tab 2 10.1 vagy Motorola Xoom is, persze ezeknél a várható élettartam már rövidebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iGO Primo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- GTA V
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest