- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Megnézted amit belinkeltem neked?
Nálunk a 8 éves kisfiam csak úgy használja ahogy megbeszéltük, még akkor is, ha nem kapcsolom be neki a korlátozásokat, közösen nézegetjük néha a Play-t új játékokért és nincs vita belőle!
Sokszor eszébe sem jut a tab..., olvas, zenél, sokat rajzol és legózik apával... -
cidalain
veterán
Ha nincs a tablethez (google accounthoz) bankkartya/hitelkartya info megadva akkor nem tud fizetoset letolteni, hisz hogy a pekbe veszi meg?
Avagy: Ki kell jelentkezni a google fiokbol, es akkor nem megy a play aruhaz. Igaz a gmail levelek sem fognak jonni. De netezni lehet.
Avagy: beszelgetni kell a kissraccal, hogy hogyan megy ez az egesz, el kell mondani hogy nem telepitunk minden szart. Fel kell vilagositani informatikabol is, mert ha ez mar igy megy neki, akkor innen mar csak egy lepes a sajat facebook, a kepek posztolgatasa, akarmi, ami nem szerencses ha titokban esz nelkul csinalja...
-
NoMagix
addikt
KIDS place sok okosság beállítható és tiltható!
-
xtend
senior tag
????
Ezt azért nem értem, mert én úgy tudok fizetni a google play-ben, hogy először hozzá kellett rendelnem a bankkártyámat és minden alkalomnál kéri újra a google jelszavamat, hiába vagyok bejelentkezve! Asszem ilyenkor sohasem kérdezi meg, hogy mentse-e a jelszót, mint pl egy weboldalnál, ezért nem tud a gyerekem fizetőset letölteni meg játékok közbe venni mittomén még életet a spiderman-hoz, stb., mivel nem tudja a jelszót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1 humoros
- Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Quadro FX 570 eladó
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest