- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Megnézted amit belinkeltem neked?
Nálunk a 8 éves kisfiam csak úgy használja ahogy megbeszéltük, még akkor is, ha nem kapcsolom be neki a korlátozásokat, közösen nézegetjük néha a Play-t új játékokért és nincs vita belőle!
Sokszor eszébe sem jut a tab..., olvas, zenél, sokat rajzol és legózik apával... -
cidalain
veterán
Ha nincs a tablethez (google accounthoz) bankkartya/hitelkartya info megadva akkor nem tud fizetoset letolteni, hisz hogy a pekbe veszi meg?
Avagy: Ki kell jelentkezni a google fiokbol, es akkor nem megy a play aruhaz. Igaz a gmail levelek sem fognak jonni. De netezni lehet.
Avagy: beszelgetni kell a kissraccal, hogy hogyan megy ez az egesz, el kell mondani hogy nem telepitunk minden szart. Fel kell vilagositani informatikabol is, mert ha ez mar igy megy neki, akkor innen mar csak egy lepes a sajat facebook, a kepek posztolgatasa, akarmi, ami nem szerencses ha titokban esz nelkul csinalja...
-
NoMagix
addikt
KIDS place sok okosság beállítható és tiltható!
-
xtend
senior tag
????
Ezt azért nem értem, mert én úgy tudok fizetni a google play-ben, hogy először hozzá kellett rendelnem a bankkártyámat és minden alkalomnál kéri újra a google jelszavamat, hiába vagyok bejelentkezve! Asszem ilyenkor sohasem kérdezi meg, hogy mentse-e a jelszót, mint pl egy weboldalnál, ezért nem tud a gyerekem fizetőset letölteni meg játékok közbe venni mittomén még életet a spiderman-hoz, stb., mivel nem tudja a jelszót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest