- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Poco F7
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csori72
aktív tag
válasz
Szputnyik #50193 üzenetére
távol álljon tőlem, h elkergesselek, de nem lehet, h a wines tablet topicban ezekről több a tapasztalat mint a droidosban?
Windowsos tablet topic -
tjb007
nagyúr
válasz
Szputnyik #50168 üzenetére
A Lenovo kijelzője picivel jobb, szóval olvasás szempontjából jobb választás lehet.
(#50169) Bluerainbow
Itthon nem egy ismert márka, nem is tudom forgalmazza-e egyáltalán valaki, szóval az oldalukon leírtakon felül nem hiszem, hogy bárki is tud bővebb információval szolgálni.
(#50173) Sgt. Chris
Létezik erre már egyszerűbb megoldás is: [link]
Amúgy megoldható az is, amit te írtál, csak épp nem a Galaxy Tab 3 10.1 esetében (meg amúgy is az a százszor bonyolultabb és százszor macerásabb megoldás).(#50177) atee
Ha a Media Markton (gondolom az a Medián ezt takarja) kívül más lehetőség nincsen, akkor az ASUS MeMO Pad HD 7 (amúgy meg a Lenovo IdeaTab A3500L-t ajánlanám inkább).
(#50179) mm89
Ami maximum 30 ezer forintba kerül és nagyobb márka terméke is, az a Lenovo IdeaTab A1000L és az Acer Iconia Tab B1-710, de ezeket én inkább már hanyagolnám (TN panel, gyenge SoC, nulla támogatás). Ezeket az ezeknél klasszisokkal jobb Lenovo IdeaTab A3500L követi a 35 ezer forintos árával, én inkább ezt ajánlanám megvételre.
(#50180) CineDOG1
-
Csori72
aktív tag
válasz
Szputnyik #50164 üzenetére
szerintem képregényolvasáshoz nem a coll-okon kellene gondolkozni. szerintem a ppi fontosabb lehet mint a +-5cm átló.
ahogy elnézegettem a magas pixelsűrűségű tabok nem az olcsó kategóriákba találhatóak, így el kellene döntened az összeget amit rászánsz és úgy nézelődni, h mennyi coll jön ki élvezhető képpel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Diablo IV
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest