Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
válasz
KingKress79 #40841 üzenetére
írtam, katt a logout blogra...
ainol novo 7 fire, 26 ezer volt ebayenamúgy, ha csak itthoni vásárlás játszik, akkor sztem a concorde tab speed, még teszt is volt róla a mobilarénán
-
Simba86
senior tag
válasz
KingKress79 #40838 üzenetére
ha nem fontos a kijelző minősége, az akku kapacitása és a wifi erőssége, hanem elég a viszonylag erős hardver a BT+hdmi kombinációval, akkor érdemes, amúgy nem...
2 hónapig használtam, de örülök, h megszabadultam tőle, a mostani tabletem össze-vissza pofozza
(részletek a logout-os írásomban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- PlayStation 5
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/512GB 5G hibátlan új
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest