- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
laceszgamer #45734 üzenetére
"Adott egy Alcor Zest D740 és az a gond, hogy nem kapcsol be, bekapcsológomb benyomására csak bejön középen az üres töltöttséget jelző üres elem szimbólum és ennyi, viszont ha felteszem töltőre nem vesz fel semmi töltést."
Remélem még nem késtem el, tegnap nem voltam gép előtt. Pontosan ezt csinálta a Galaxy Tab 2-7 is, már éppen vittem volna szervizbe, amikor belelapoztam a kiskönvyébe (RTFM sosem késő, ugye), ami azt javasolta, hogy dugjam hálózatra, és így tartsam pár másodpercig nyomva a bekapcs gombot. Azóta is csinálta ezt párszor, a fenti megoldás eddig mindig működött.
Hofeher @ 45723:
"Telefonnál egyértelműen android tabletem még nem volt ismerős szerint ott inkább iOS a nyerő."
Nekem pont fordítva, pedig mindegyikből volt mindegyik verzió, sőt, most nagyon rövid időre a Windows Phone-t is kipróbáltam. Telefonból nekem az agyamra megy az android, tableten viszont sokkal elégedettebb vagyok vele, mint az ios-sel, ami viszont telefonban számomra eddig felülmúlhatatlan (nem, nem csak telefonálásra használom, egyszerűen a kis kijelzőn számomra ez a leginkább kezelhető).
violentSt a német-osztrák árakkal kapcsolatban:
Lakhely kapcsán én a német piacot látom, bár most körülnéztem Mo-n is. Személy szerint nem hiszem, hogy az olcsóbban kínált 20k-s kütyükért haza fogok járni, amúgy itt tényleg ritka ez a kategória, jellemzően Alcor és talán Medion van 70-80 EUR környékén, ennél lejjebb egyszerűen nem lenne rá igény. Hogy ez jó, vagy rossz, az legyen más kérdés. Viszont hogy a kvázi prémium kategória drágább lenne, azt nem hinném, ellenben több az akció, és könnyebben, illetve hamarabb elérhető minden, mint Mo-n (ld.: Google Play, notebooksbilliger és társai, amazonos akciók, ünnepek kapcsán Schlussverkaufok MM-Saturn-szintű üzletekben, stb.).
p
-
tjb007
nagyúr
válasz
laceszgamer #45734 üzenetére
Szerviz.
(#45735) F-ECT$
Acer Iconia Tab A1-810, Samsung Galaxy Tab 3 7.0, Lenovo IdeaTab A3000, WayteQ xTAB-79qci, Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, ConCorde Tab SLIM, Asus MeMoPad HD 7
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest