- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Emprise #75297 üzenetére
A huaweinek nagyobb a felbontasa, a lenovo "csak" fullHD.
A huawei is frissitheto android 7-re.
A linken viszont a huawei wifi only, a lenovo 4G LTE verzios. (A huawei LTE-ben meg mar 30 euroval dragabb, 285)
Altalanos hasznalatra mindegyik ugyanolyan jo valasztas szerintem. Ha van lehetoseged valami boltaban megtapizni, akkor tedd meg, hatha a kialakitas, az anyagminoseg, a kijelzo eldonti neked valamelyik fele a merleget.(#75295) szetcsuszott
Jobbnak jobb az M2 10, viszont mar regebbi gep. Arra nincs, es nem is lesz android 7-es. A kijelzoje fullHD, mig a T3 szeria csak HD. 61 szerintem hasznaltan kicsit sok erte, ha egyarban lenne az uj T3-mal, akkor elgondolkoznek. Igy szerintem inkabb a T3 a 2 ev garival, kicsit visszafogottabb teljesitmennyel. -
tjb007
nagyúr
válasz
Emprise #61544 üzenetére
A processzor teljesítményét tekintve abszolúte párban van, a RAM viszont "csak" 2GB, és a tárhely sem bővíthető. A kijelző felbontása hasonló, a képarány viszont eltér. Az első szériákkal voltak minőségbéli gondok, de ez szerintem mostanára már korrigálva lett, a szoftveres támogatással viszont biztosan nem lesz gond.
(#61545) floratm
AZ az okosba szerintem az EU Direct volt, úgy viszont csak Xiaomi Mi Pad van náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest