- Apple Watch
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Speedy86 #43914 üzenetére
Nekem a boltban mondta a srác. Ott még 6db volt, a pesti oldalon nem emlékszem hogy 9 vagy 19-et mondott-e.
Nyilvánvalóan a dizájnt kell megfizetni főként a kütyünél. Nagyon szép amikor álldogál a szekrényen mint egy kistévéA fejhallgató csatlakozó elég negatív helyen van, a hengeres rész oldalán, ahol fogja az ember. Ha be van dugva a füles, nem kényelmes fogni. Ez például egy nagy mínusz pont., és a hangerő gomb is mehetett volna 2-3 cm-el feljebb, a kamera és a fényérzékelő pedig a hosszabb oldal közepére mert így logikátlan és nem is a legjobb. ( mivela cég is fektetett módra tervezte, nem tudom a kamera miért oldalt van
)
Azért sokszor nem értem a tervezőket, hogy készítenek valamit, és egyszerűen olyan hibákat ejtenek mintha ők nem vették volna kézbe a saját terveiket. ( anno azért nem vettünk samut mert a csarlakozók elhelyezése nagyon nem tetszett)
Csak hogy ne csak jókat írjak, mielőtt valaki megvádol hogy a lenovo fizetett ügynöke vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- WD My Cloud NAS
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest